Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 40 917
  • 794
  •   1
Отговори
# 105
  • София
nad tab , Много прецизен маникюр , перфектно направен, без никакво зацапване и много хубава форма! Бравооо!!!!

Благодаря! Това определено не е хубав маникюр, но с този хоум офис, май не ми се занимава и съм разредила пълната смяна на гел лака.

# 106
Може да не е с много украси, но е хубав 😀
А мен ме мързи да се лакирам, но без покритие ноктите ми се чупят и от немай къде онзи ден сложих обикновен лак за по-лесно.
Имам няколко лака на Кинетикс, направо ме сърбят ръчичките за бази и топове, но ще се въздържа, имам много. Имат ли лепкав слой?

# 107
Момичета моля да ми кажете хубава база , по плътна и Наай вече да се маха по лесно.. Имам проблеми с махането на моята каучукова база на клареса, кисна 20 мин и изобщо не иска да се маха и отива горния ми слой на нокътя заедно с базата което не е нормално и ноктите ми са тънки като лист, Да много е издръжлива но не знам аз ли бъркам някъде Sad
Абсолютно същия опит имам с Клареса.
Аз съм най доволна от Индиго. Дори ми подхранва ноктите и толкова хубави и здрави нокти не съм имала от години,  дори и когато не слагах геллак.
За по голяма здравина на палец и показалец на дясна ръка, слагам първо един слой Индиго база, а после 1 слой Клареса ( да я изразходя че имам дори 2) и така ми държи лака 3 седмици като свалям само защото ми е омръзнал.

# 108
Любимото синьо

# 109
pipence кой е цвета? Страхотно синьо е.

# 110
бимба, мерси за отговора а откъде мога да взема тази база индиго ?

# 111
  • Варна
Shtipalkata, Линт базата на Коди е плътна, маха се лесно и държи бетон! Що бази пробвах, 1 седмица ми държат. С тази направо се родих, не мърда. Здрава е като гел.
Индиго не продават в бг без сертификат, или от чужбина, или някой профи да ти купи.
Indigo-sofia напиши в Гугъл или ФБ и ще го намериш.

# 112
  • Down south
Тази ли база (Коди) става гъста и трябва да се държи в топла баня, преди ползване?

# 113
  • Варна
Тази ли база (Коди) става гъста и трябва да се държи в топла баня, преди ползване?
Не, каучуковата Коди става на сопол, както казва принцесата. Линт базата -не

# 114
  • Down south
Благодаря!

# 115
  • София
Момичета, извинявайте, че задавам въпрос, който не е 100% по темата, но знам, че тук ще намеря най- точен отговор.

Чета ви активно и си водя бележки, но още имам "страх" да пробвам гел лак, тъй като съм доста алергичен човек, но имам нужда за 1 вечер да съм с топ нокти и се чудех "изкуствените" нокти от едно време, които де лепят, ще свършат ли работа и отдолу ще имам ли нокти след това. Grinning Става дума само за 2 бр. (На палците кофти ми се счупиха).

# 116
Някой пробвал ли е цветните линт бази, има ли отзиви дали са добри като класическата?

# 117
  • на брега на морето
На мен ако ми трябва ефектен маникюр за една вечер- гел Х екстеншъни. Ако не можех сама, щях да потърся кой да ми ги сложи. Grinning

# 118

Чета ви активно и си водя бележки, но още имам "страх" да пробвам гел лак, тъй като съм доста алергичен човек, но имам нужда за 1 вечер да съм с топ нокти и се чудех "изкуствените" нокти от едно време, които де лепят, ще свършат ли работа и отдолу ще имам ли нокти след това. Grinning Става дума само за 2 бр. (На палците кофти ми се счупиха).
Не се притеснявай, от едно ползване няма да получиш алергия. Тя се получава от многократно неправилно ползване (контакт на продукта с кожата).
А и не е гаранция дали няма да получиш алергична реакция към лепилото за изкуствени нокти. Аз точно към лепило получих реакция, а нямам алергии почти никакви.
И все пак, ако държиш да слагаш изкуствени нокти, за 1 вечер аз лично бих ги сложила с такива силиконови лепенки, доста стабилно държат, а се махат лесно. С тях могат да ти издържат за 1 ден изкуствените нокти.

https://a.aliexpress.com/_mK5hgfo

# 119
  • София
Мерсии, Есмералда, ще пробвам тези лепенки, а по някое време ще взема да се навия за гел. И без това ползвам 3-4 цвята само, та за мен е много подходящо.

edit: Доста попрочетох тази вечер и гледах клипчета  и май си харесах вариант с dipping powder. На мен не ми трябва изграждане, а леко затвърдяване на ноктите и мисля, че с този метод и fill-ване, когато израсте ще съм окей. Изглежда ми по- щадящо от гел и най- вече без UV лампа.
Някой ползвал ли е само пудра, без гел, че гледам има разни комбинации.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 02:00 от The Catcher in the Rye

Общи условия

Активация на акаунт