Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 40 921
  • 794
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, поръчах си от Beautimol база и топ лак на Клареса, заедно с поръчката ми изпратиха и код за отстъпка 20%. Та въпросът ми е този код за еднократно ползване ли е? Валиден е до Нова година.

# 121
  • Стара Загора
За еднократно ползване е. На мен ми бяха пратили 10% отстъпка, а бях поръчала 5 неща Grinning

# 122
Оле ужас , излъгах и при мен са 10%, извинявам се, и благодаря. Може би, за Коледа да си направя подарък Sunglasses
И да попитам друго, на Клареса има два вида праймери, дали някой от тях съответства на ултрабонда на Коди и кой? Пак благодаря?

# 123
  • Варна
Аз ползвам безкиселинен праймер на Клареса, какъвто е и ултрабонда. Клареса обаче не лепне, което за мен е по-добре.
Другият им праймер мисля че е киселинен.

# 124
И аз си всех безкиселинния праймър на клареса и базата  5 в 1, но нещо не съм доволна от нея, отлепва се.

# 125
Здравейте, може ли да ми кажете от къде поръчвате гел лакове и какво ви е мнението за сайта nikita.bg, търся си по бюджетни лакове за домашна употреба и видях този сайт ако някоя си е поръчвала може ли мнение,благодаря предварително. Simple Smile

# 126
  • София
Здравейте,
Страхотни маникюри показвате! Simple Smile

Да ви попитам - ползвам ей такава лампа като на снимката, приятелка ми я даде, защото не я ползва и така започнах аз. Според вас ОК ли е? Изглежда като от ерата на динозаврите, но пече. Всичко по 2 минути, а сякаш ми се иска да намаля това време и затова се чудя дали да не си взема новичка.
Скрит текст:

# 127
И аз започнах с такава Joy наистина изпича всичко добре, смених я само заради дългото печене.

# 128
Моите нокти хич не са за показване, че със свалянето ги унищожих много лошо, явно съм препекла предния лак, нямаше сваляне, сигурно 2 часа киснах... Обикновено не цапам по пръстите като се лакирам, ама сега ноктите са ми грапави и излезнах на някои места Sad
Ама нали сме си наши хора, ето го моя хелоуински маникюр.
Скрит текст:

# 129
Моите нокти хич не са за показване, че със свалянето ги унищожих много лошо, явно съм препекла предния лак, нямаше сваляне, сигурно 2 часа киснах... Обикновено не цапам по пръстите като се лакирам, ама сега ноктите са ми грапави и излезнах на някои места Sad
Ама нали сме си наши хора, ето го моя хелоуински маникюр.
Скрит текст:

Не си препекла, базата ти е бетон.

# 130
  • София
Ето ми новия базов маникюр, след 2-3 дена като ми дойдат идеи ще го напечатам.

# 131
Не си препекла, базата ти е бетон.
Някаква друга хубава база, която мога да си купя от амазон да ми препоръчаш? Тези лакове са на beetles, наистина са много трайни и хубави, ама свалянето...

# 132
Аз от Амазон не поръчвам.
Аз исках да питам на Клареса геловете за изграждане парят ли в лампата докато се пекат?

# 133
Момичета, включвам се с въпрос. Използвам каучуковата база на Коди, ноктите са бетон, свалям с пила, като оставям някаква база.
Питанката ми обаче е следната. Слагайки нов пласт база, колкото и тънък да е, самите нокти стават мноооого дебели, все едно имат гел на тях. Дали това е нормално, от гъстотата на базата наприпер. Има ли други, които използват същата и ноктите им се получават по-дебели?
Страха ми е, да не е вредно за тях, всичко би ми било от помощ.

# 134
  • на брега на морето
Аз свалям всичката база на 3 седмици ( като свалям и лака), с накисване. Ако видя малко база след накисването- с хартиена пила пилвам, да няма остатъци. После лакирам на ново от- до.
Ноктите ми не са плоски. Въпреки това не ми изглеждат дебели след лакиране. А често слагам по 3-4 слоя лак напоследък (плюс 2 слоя базата и 1 слой топ, ако има декорации става и повече...топ или екстра база около камъни.)

Общи условия

Активация на акаунт