Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 467
  • 794
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, включвам се с въпрос. Използвам каучуковата база на Коди, ноктите са бетон, свалям с пила, като оставям някаква база.
...
Страха ми е, да не е вредно за тях, всичко би ми било от помощ.
Стига да нямаш отслоявания, е ок. Ако има отслоявания, трябва да се махнат, защото в тях влиза  вода и може да завъдиш псевдомонас, или както го наричат неформално, мухъл по ноктите.
С ел. пила гел лакът по принцип се маха до база. Иначе ще повредиш нокътната плочка. Ако все пак държиш да сваляш базата, сваляй цветния лак с ел.пилата, а базата - с ацетон.

# 136
  • Mostly in my mind
Komilfo k010

Да ви кажа приключвам с тази марка. За пореден път цвета не отговаря. Взех го за  малинено червено, каквото е на мострите. А то ...розово, цикламено...
https://kodi.pro/gel-polish-kaleidoscopic-collection-k010-8-ml-komilfo
Аз ли не съм в ред с очите, не знам...

# 137
Komilfo k010

Да ви кажа приключвам с тази марка. За пореден път цвета не отговаря. Взех го за  малинено червено, каквото е на мострите. А то ...розово, цикламено...
И аз трудно избирам цветовете на Комилфо,  търся номера в гугъл и инстаграм, за да се ориентирам. Но пък самият лак е с топ качество и покривност, на мен ми е една от любимите марки. А и това розово е перфектно, ако не през този сезон, през лятото ще му дойде времето.

# 138
  • Стара Загора

# 139
  • София
Последното е много красиво. Може би и фините пръсти спомагат за ефекта Blush

Аз след много четене и обмисляне на нуждите на ноктите ми се спрях на dip powder. Не знам акрилна пудра ли се води на български или пигментна. Но можете ли да ми препоръчате стартов кит? Гледам, че в амазон има доста, но не знам към коя марка да се насоча.

# 140
  • София
Последното е много красиво. Може би и фините пръсти спомагат за ефекта Blush

Аз след много четене и обмисляне на нуждите на ноктите ми се спрях на dipping powder. Не знам акрилна пудра ли се води на български или пигментна. Но можете ли да ми препоръчате съартов кит? Гледам, че в амазон има доста, но не знам към коя марка да се насоча.

Имам чисто нов комплект на Борн Прити, аз така и не стигнах до него, все съм с гел лак. Ако не ви насочат към нещо по-добре, пишете ЛС.

# 141
  • На плажа
Komilfo k010

И аз трудно избирам цветовете на Комилфо,  търся номера в гугъл и инстаграм, за да се ориентирам. Но пък самият лак е с топ качество и покривност, на мен ми е една от любимите марки. А и това розово е перфектно, ако не през този сезон, през лятото ще му дойде времето.
Много зависи от монитора,компютър ли е,телефон ли е...всеки предава различно,затова търсете по номера и други снимки в нета,или ютуб.
Аз го виждам цикламено,на моя компютър.

# 142
  • Mostly in my mind
Дани, такъв е. цикламено-розовеещ. Факт е,че е труден за снимане цвят. ето тук изглежда по различен начин на всички снимки Grinning https://nailstore.bg/produkt/kaleidoscopic-collection-k010-8ml/

# 143
Здравейте, нова съм в занаята и тепърва се оборудвам с всичко нужно за вкъщи. Днес опитах да си изрежа кожичките, но така си разраних пръстите, че от всичко ми щипе 😔 не знам какъв е правилния хват, не мога открай докрай да подхвана кожичката и да я елиминирам.
Повече обаче ме притеснява, че нямам читави лакове...поръчах едни на GdCoco + техни база, топ и праймър, ама не изкара и седмица без да се обели...Кои марки са наистина трайни? Какво ще ме посъветвате относно Коди, Снб и Сикретли? По-соленичко идват, ама ако са машинки, ще си поръчвам от тях.. Също търся добри база и топ.

# 144
Аз препоръчвам каучуковата база и топ лака на Коди. Използвам фрешер и ултрабонд пак на Коди. Издържат ми 3 седмици без проблем. Цветните лакове са ми на Прити.

# 145
Разранените кожички са далеч по-притеснителни от липсата на лакове.
Не бих разяла, по-добре избутване или обработка с римувър.

# 146
Аз от GdCoco съм доволна. Техниката на поставяне си има значение.

# 147
  • на брега на морето
И аз харесвам GD Coco. Но ползвам само техни цветове. Също харесвам азур, елит 99, hnm, born pretty и някои други.

# 148
  • Mostly in my mind
Лесно достъпни, с безплатна доставка и според мен качествени може да си поръчате Bluesky база и топ. Имат различни видове. Simple Smile От 3 години тях ползвам и съм нямала никакви проблеми.

# 149
Аз използвам фрешър, ултрабонд, база и топ на Коdi, а цветовете са ми GDCoco - сменям лака на 2 седмици, защото бързо ми растат ноктите, но лака не е мръднал и би издържал още.
Относно кожичките - с ножичка се реже само с връхчето (не с целия резец) и малко по малко режете, друг вариант е да пробвате с клещи за кожички и пак на части малко по малко се маха, ако и така си правите рани по-добре наистина се откажете от махането, а само избутвайте или махайте с cuticle remover. Не лакирайте на разранени пръсти.

Общи условия

Активация на акаунт