Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 626
  • 794
  •   1
Отговори
# 240
Лейди, моят е от Амазон, не знам да се продава свободно в България.

# 241
И аз оттам съм ги поръчвала, но се поблазних от мисълта за по-бързата доставка от Бг/Румъния, но са изчерпани, а ми изглеждат оригинални. Явно ще си ги чакам пак от амазон.

# 242
  • Бургас
Ако имаш желание, аз имам сертификат от Интеркозметика.

# 243
Здравейте,
отдавна не бях слагала гел лак и днес реших да си взема нещата и в обедната почивка в офиса да спретна едно маникюрче, малко ми е постно и може у дома да залепя някое камъче.  Също така си поръчах от алито дуал форми и полигел да видим дали ще се справя с изграждането.  
Поръчах си едни красотички от Vogue nails и нямам търпение да дойдат другата седмица.
Основа: прозрачна линд база на Коди
Лак: Коди 60Р
Топ: Коди ръбър

Разкош ❤️❤️❤️ А с какво се лепят камъчета и ако може марка и място, откъдето да си го купя, че много ги харесвам и имам подарени цяла кутийка 😎☺️

# 244
  • на брега на морето
Камъчетата си ги купувам от али експрес. Или от ибей. https://a.aliexpress.com/_mq2OpAE
Пишеш rine stone for nail - излизат много. Аз харесвам тези като диаманти в пакетчета. Можеш да напишеш и цветни, има всякакви. Лепя ги с база. Печеш. После топ, печеш.

# 245

Коледа може да започва 😂

# 246
Камъчета можеш да вземеш и от всеки голям китайски магазин, в Джъмбо също има много хубави, имитират Сваровски.

# 247
Кой е цветът Simple Smile

Коледа може да започва 😂

# 248
  • Mostly in my mind
прилича ми на Блускай https://blueskyshop.bg/bg-product-details-75.html

# 249
Камъчета можеш да2 вземеш и от всеки голям китайски магазин, в Джъмбо също има много хубави, имитират Сваровски.
А с какво ги лепите Heart Eyes

# 250

Коледа може да започва 😂

Ох и аз си поръчах подобен (поне се надявам де) цвят, сега на черният петък от Алиекспрес. Пък дали ще дойде до Коледа ще видим. Не ми се вярва. Laughing

# 251

Аз лично с нищо, защото не съм фен на камъни по маникюра Grinning
Но става с гел, база, топ, има и специални гелове за лепене на камъни, наскоро гледах такъв на Коди в едно видео на Елена арт.

# 252
Ако не ги залепя с лепило падат още на първия ден. И в салон като ходех все ми се вричаха че няма да паднат и все падаха, а като паднат и маникюра става пълна загуба на пари.

# 253
Момичета, Claresa rubber 14 дали става за основа на френски. Идеята ми е с нея да направя укрепване и направо върху нея да рисувам. Дали с укрепването ще стане достатъчно плътна? Благодаря

ПП. Лепя камъчета с капка гел, нямат махане после Joy

# 254
Момичета, зареждат Claresa в makeup. Цените са по-ниски от BeautyMall, но избора за момента е малък  Hands Nail Care

Общи условия

Активация на акаунт