Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 620
  • 794
  •   1
Отговори
# 270
  • Light of Zartha
Взех си полигел. Нещо не съм доволна, трудно ми е, бавно ми е, с най-простия изграждащ гел се справям по-бързо. Гледах и клипчетата, но пак. Някакви съвети или да се отказвам? Нямам дуал форми, не ми трябва дължина а само укрепване.

# 271
Укрепване на естествен нокът според мен се прави най-бързо с гел в бутилка.
Полигелът има специфичен метод на разнасяне, наподобяващ този на акрила. А и после трябва да се пили, ако не работиш с горни форми. Според мен той е най-подходящ за изграждане на дължина и именно с горни форми, защото така се работи най-бързо.

# 272
Взех си полигел. Нещо не съм доволна, трудно ми е, бавно ми е, с най-простия изграждащ гел се справям по-бързо. Гледах и клипчетата, но пак. Някакви съвети или да се отказвам? Нямам дуал форми, не ми трябва дължина а само укрепване.
Много лесно се работи! Трябва ти спирт 70%, защото 90-те много бързо се изпаряват. Напоследък гледам рускините работят не с четка, а с пръчица. Може да ти е по-лесно. Пробвай!
https://www.youtube.com/watch?v=i-tkXaamRbI
След 3-тата минута.
https://www.youtube.com/watch?v=lKtaT-HdNNU
След 2-тата минута.
https://www.youtube.com/watch?v=CvCw_Vbt7kI
След 4-тата минута - обяснения за работа с четка.

# 273
  • Стара Загора
Празнично настроение с Claresa Blue 512 (с брокатени частици е)

# 274
Аз в момента съм с едно термо на Клареса, обаче нещо не ми допада. След няколко дена стана на едни розови точки, нямам идея от какво се получиха. Thinking

# 275
В блускай има намаление, много лакове са по 10 лв.

# 276
  • Mostly in my mind
В блускай има намаление, много лакове са по 10 лв.
Благодаря. Отивам да разглеждам.

# 277
  • Light of Zartha
Забравих да кача резултата от борбата с полигела. Grinning оказа се недостатъчно плътен за моя вкус и сложих един пласт лак за основа и след това номера с печата за бялата линия. Доволна съм.

Скрит текст:

# 278
Забравих да кача резултата от борбата с полигела. Grinning оказа се недостатъчно плътен за моя вкус и сложих един пласт лак за основа и след това номера с печата за бялата линия. Доволна съм.

Скрит текст:

Аз ако имам такъв резултат от работа с полигел( без помощ на форми) щях да вдигна банкет Joy Браво, супер е

# 279
Момичета, откъде си поръчвате четки за рисуване и как варират като цени? Ще ми се да са качествени и да не се разпадат и да са удобн за работа. Имам един базов комплект от доста, но скандално евтини четки. Надали са нужни куп форми и видове. Предполагам, че 4-5 четки биха били напълно достатъчни, но не съм наясно кои ще са те. Говоря за рисуване/детайли/декориране, не проявявам интерес към тези за гел, акрил и т.н.

# 280

Полигелът е полезен като тънък слой "основа" за изграждане, особено ако след това нокътят се изравнява с по-течен гел или каучукова база. Може да си го запазиш за такива ситуации или когато имаш съвсем леко отчупване по края на нокътя. Ако е много лепкав и се моделира трудно е възможно проблемът да е в самият полигел. Аз свикнах да работя с продукта, но се пили отвратиелно, когато не е изпечен с дуал форми...Smile

# 281
Момичета, имам два въпроса и ще съм много благодарна за съвети.
Базите на Фокс добри ли са? Чудя се между strong и rubber да купя да пробвам. И втора молба за препоръка. Искам да си купя пила най-вече заради омразните кожички, не ми се поръчва от Али в момента, виждам, че тази е на промоция. Става ли за нещо?
https://beautymall.bg/elektricheska-pila-profesionalna.html

# 282
Точно за тази пила писах няколко коментара по-горе. Това е прочутата "Мерцедес", която по мое скромно мнение за нищо не става, но пък вибрира като реактивен самолет.

# 283
Есмералда моля те препоръчаи пила, която да е налична и добра, за тази и аз се бях засилила.

# 284
  • Light of Zartha
Бях решила, че може да замести изравняването с база или изгр.гел. Grinning и да, пили се малко трудно. Абе като цяло аз бях с други очаквания, приятелка има същият и е доволна. Ще си го запазя и ще се уча и с него. Нещо ми се върти из главата да си самоподаря ел.пила за Коледа. Хем съм чела всичко тук, хем ми се струва, че още имам да чета. Ще съм благодарна и аз ако Есмералда се включи отново. Ако не ѝ се занимава я разбирам - достатъчно пъти е повтаряла. Heart

Общи условия

Активация на акаунт