Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 611
  • 794
  •   1
Отговори
# 285
Само да кажа, че полигелът е най-добре да се пили с онези шкурковидните, цилиндри. Както се пили и акрил. С фреза не става добре.

# 286
Забравих да кача резултата от борбата с полигела. Grinning оказа се недостатъчно плътен за моя вкус и сложих един пласт лак за основа и след това номера с печата за бялата линия. Доволна съм.

Скрит текст:

Това наистина ли е правено само с печата??? Аз много не вярвах на този номер да работи толкова прецизно. Струва ли си да пробвам...

# 287
Момичета, преди 2 страници писах кои са според мен сносни пили на разумни цени за домашна употреба. Цитирам се.

Сменяй пилата. Вибрацията не е от фрезите, а от уреда.
Аз винаги съм изумена, когато някой пита за писалката в някоя фб група за маникюр и отдолу 10 коментара с препоръки. С този "уред" след 5 минути работа вече не си чувстваш пръстите от вибрациите Grinning
И да не се излъжеш да вземеш втория по ред боклук, една ел. пила на име Мерцедес.
Ако искаш нещо бюджетно, но качествено, минимумът са тези модели.

Ако ви се дават повече пари, репликите на Маратон и Стронг са страхотни, но държат цена към 75 евро. Те са и за професионална употреба. За работа вкъщи чак такива животни не са необходими, освен ако не сте шопинг маниаци като мен.

Между другото, в Али ще има черен петък и разни намаления идната седмица, може да огледате пилите. Единственото по-кофти е, че повечето са с такса за доставка до Бг.

# 288
Аз пък си поръчах nail tips, много по- лесно ми е с тях, свят ми се завива като ги гледам тези форми за изграждане, няма шанс да седна да се занимавам.

# 289
  • Light of Zartha
Благодаря, Есмералда!
Да, получава се хубава линия. Моят печат е много стар и малък та се наложи да изтегля с тънка четка нагоре линията. С хубав печат според мен ще си стане супер.

# 290
  • Варна
С горни форми ли изграждате полигела или с хартиени?

# 291
Есмералда благодаря ти, сега ще потърся тези които си показала в Бг, защото не ми се чака от али.

# 292
И аз вече с коледни нокти, само дето сняг ми липсва за настроение

# 293
Аз за пореден път се пооклепах, ама начинаеща работа... 😃
Скрит текст:

# 294
Кажете какво ще си купувате от намаленията за черен петък. Аз съм поръчала засега само 3 лака на Клареса. Оглеждам Фокс, които имат 30% отстъпка. Харесвам гела им в бутилка, но имам още доста от него. Оглеждам и полигеловете, но и такива си имам доста. Абе сърбят ме пръстите, но всичко си имам, егати драмата Grinning
Вие какво си купихте или възнамерявате да купите?

# 295
  • София, Дружба 2
И аз поръчах три лака Клареса + база и топ. Есмералда, Flowers Bouquet единия от лаковете е блу 710, който видях на мълчаливия клиент, който беше качила.  От тогава съм влюбена в този цвят и заради него започнах поръчката.

# 296
И аз всичко си имам и ще наблегна на яденето, то поне свършва 😉
Всъщност пила нямам, но ме е страх да не се самоповредя.

# 297
И аз имам всичко, но то не пречи.....Нали Joy

# 298
  • на брега на морето
Аз не чаках петъка, скоро влязох уж за едни камъчета и се почна- други камъчета, мидички, холограмни люспички, златен хайвер...Стига толкова! Joy
( Иначе видях едни готини коледни релефни декорации, най- много едни такива да метна). Не че нямам, но имам обикновени лепенки, а тези изглеждат хубави. Blush Всичко друго си имам.

# 299
  • Light of Zartha
Момичета, изчетох първа страница. Запазих си някои неща в алито, които сте споменали като добри. Преди малко ми попадна тази пила. Не е възможно да е истина, нали? https://beautymall.bg/elektricheska-pila-40w-byala.html

Общи условия

Активация на акаунт