Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 608
  • 794
  •   1
Отговори
# 300
Кое да не е истина, Скарлет? Ако имаш предвид ватовете, да, не са истина - тази пила е 20 вата, не 40. Имам същата от Али.

# 301
Препоръчайте ми хубаво червено. Не много ярко, не много тъмно. По-скоро класическо червено, не мога да го нацеля и това е.

# 302
  • Mostly in my mind
Препоръчайте ми хубаво червено. Не много ярко, не много тъмно. По-скоро класическо червено, не мога да го нацеля и това е.
и аз съм със същата молба. и аз така не мога да уцеля. последно ми дойде цикламено...аз търся по-скоро малинено червено.

# 303
Claresa cozy red ми харесва на мен.

# 304
  • на брега на морето
Винената серия на елит 99, също харесвам БП 08.

# 305
Към тези с проблеми с кожичките- ако по това време на годината се засилва проблема ползвайте освен олио за кожички и крем за ръце против екзема. Ползвам вече няколко дни и има огромна разлика. Simple Smile

# 306
Към тези с проблеми с кожичките- ако по това време на годината се засилва проблема ползвайте освен олио за кожички и крем за ръце против екзема. Ползвам вече няколко дни и има огромна разлика. Simple Smile
Добавям и зехтин - по веднъж на ден (обикновено вечер преди лягане) мажа обилно целите ръце със зехтин и на сутринта кожата е страхотна.

# 307
  • Варна
Разкошно малинено червено е 120p на Kodi, поне за мен.

# 308
Здравейте, момичета,

Днес не ми стигна време да се лакирам - успях да направя само укрепване на нокътя с гел в бутилка, след което махнах лепкавия слой и това беше. Какво трябваше да направя сега, като реша утре да се лакирам? Да сложа един слой база или направо мога да си се лакирам? Знам, че е коментирано, защото съм го чела няколко теми назад, но просто съвсем изключих.

# 309
Отчайвам се. Не мога да нацеля класическото червено, а не всяко червено мога да нося, просто не се харесвам.
Откъде поръчвате КОДИ. Ползвам за база и топ. Цветове също ако може да препоръчате, понеже не ги нацелвам грам

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 13:51 от Blonddie

# 310
  • София
Кажете какво ще си купувате от намаленията за черен петък. Аз съм поръчала засега само 3 лака на Клареса. Оглеждам Фокс, които имат 30% отстъпка. Харесвам гела им в бутилка, но имам още доста от него. Оглеждам и полигеловете, но и такива си имам доста. Абе сърбят ме пръстите, но всичко си имам, егати драмата Grinning
Вие какво си купихте или възнамерявате да купите?

Къде са с 30% отстъпка?

# 311
  • Down south
Разкошно малинено червено е 120p на Kodi, поне за мен.
Погледнах го и наистина изглежда наситено.
Благодаря!

Утре ще опитам да се справя с Lint базата на  Kodi. Мога ли да я сложа на водната баня, като rubber base?

# 312
Nad, на сайта на БГ дистрибутора са на намаление до края на седмицата.
https://foxnailsbg.com/

Като говорим за червено, може би трябва всеки да уточни какво разбира под "класическо червено", или да слага снимков материал. За мен класическо е тъмночервеното като това на Клареса, което споменах по-горе. По-коледно и светло, което също харесвам - Kodi 60R. Има лек блясък.

# 313
В makeup.bg цените на Фокс са по-изгодни в момента и доставката е безплатна.

# 314
Сега с намалението на сайта на Фокс поне продуктите, които мен ме интересуваха, бяха на по-добри цени от мейкъп.

Общи условия

Активация на акаунт