Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 618
  • 794
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! Купих си пила тип писалка, защото е евтина и исках да видя дали се справям . Обаче тя много вибрира и направо ми тресе по ноктите. Има ли смисъл да сменям фрези или направо нея да сменям.

# 256
Сменяй пилата. Вибрацията не е от фрезите, а от уреда.
Аз винаги съм изумена, когато някой пита за писалката в някоя фб група за маникюр и отдолу 10 коментара с препоръки. С този "уред" след 5 минути работа вече не си чувстваш пръстите от вибрациите Grinning
И да не се излъжеш да вземеш втория по ред боклук, една ел. пила на име Мерцедес.
Ако искаш нещо бюджетно, но качествено, минимумът са тези модели.

# 257
Здравейте, цветът е на джеси мисля,че беше 175. Но и блускай предлагат същия, дори имат червен с лилави частици. Преди обаче да го нанеса салгам след основата червено бордо. Защото става по-плътен цвят

# 258
Благодаря , Есмералда! Flowers Hibiscus

# 259
Здравейте, цветът е на джеси мисля,че беше 175. Но и блускай предлагат същия, дори имат червен с лилави частици. Преди обаче да го нанеса салгам след основата червено бордо. Защото става по-плътен цвят
Предварително се извинявам, но не познавам марките. Разбрах дотук, че Коди са страхотни, а какъв клас като марка са Джеси? 🤩

# 260
Джеси са клас китайски лакове, продават се в големите китайски магазини тук.

# 261
  • Сливен
в Сливен например Джеси е 8лв

# 262
  • Mostly in my mind
Джеси са китайски, да, както са казали момичетата, а качеството им е отвратително, лично според мен. На предната стр съм сложила линк към лака на Блускай (уж и те китайски, ама качеството е добро), само че лакът е лилав, а частиците червени, не обратното.  Иска поне три пласта, за да се нанесе добре. Прекрасен е за Коледа. Heart

# 263
Ами аз нямам проблем с лаковете на Джеси. Предимно ползвам тях, блускай и бютилукс. Само за цветове за база и топ ползвам Коди. Просто,като цветове нямам претенции длаи са китайски или не за мен са пигментирани и се работи лесно с тях. Явно при всеки различно. Защото ми стоят по 1 месец без да мръднат, нито избеляват и се нанасят лесно.
А вместо да слагам по три слоя слагам просто един слой бордо и после два от този с частиците.
Този лак на блускай също е много хубав и мисля да си го поръчам за коледа

# 264
Джеси са китайски, да, както са казали момичетата, а качеството им е отвратително, лично според мен. На предната стр съм сложила линк към лака на Блускай (уж и те китайски, ама качеството е добро), само че лакът е лилав, а частиците червени, не обратното.  Иска поне три пласта, за да се нанесе добре. Прекрасен е за Коледа. Heart

Аз имам hollywood на Блускай, той е червен с червени частици и е плътен, става с два пласта чудесен.

# 265
Някой беше питал кога ще е черния Петък в beauty mall, ами днес имат промоции. А някой пробвал ли е нещо от mixcoco и какво мислите за марката?

# 266
  • Down south
Дойде препоръчаната Коdi Lint base
Имам Kodi Rubber base

Новата Lint е ужасно гъста? За другата препоръчахте топла водна баня, преди ползване, а тази?

# 267
И аз ги имам и двете. Не ги харесвам, много са ми гъсти особено линт. Ще ги изхабя и се чудя все още коя да ми е следващата база.

# 268
  • Варна
Daylily, да, гъста е, но се разнася лесно и не се разтича. Пробвай я.

# 269
  • Down south
Daylily, да, гъста е, но се разнася лесно и не се разтича. Пробвай я.
Благодаря!
Ще опитам, но наистинаж изглежда стряскащо гъста.
Дошла е от "братските" руски земи, даже реших, че докато е прекосявала океана, явно се е развалила 😅

Общи условия

Активация на акаунт