Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога лесно да премахна гел лак?
Какви са препоръките за добра основа, която се отстранява лесно?
Какви са препоръките за UV LED лампи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога лесно да премахна гел лак?
-
Какви са препоръките за добра основа, която се отстранява лесно?
-
Какви са препоръките за UV LED лампи?
-
Какви са руски маникюри с гел и пайети?
-
Защо след продължителна употреба на гел лак без прекъсване, ноктите започват да се отлепват?
За 10-12 години съм сложила де що има гел,гел лак, всичко съм пробвала,на моите калпави нокти нищо не седи повече от 5 максимум 6,7 дни ,гела се бели ,даже обокновен лак ми издържа 10 дни,и гелиш,и коди, и опи,нищо не държи. Поствяни са ми от маникюристки и пак нищо. Единствената база,която ми издържа е Christian Artesio,но обикновената,провала съм и ръбър базата,не държи. За мен е уникална,единственото с,което мога да имам маникюр с гел. Вече втора година си я купувам и се правя сама.

аз имам такъв флаш- лак на БП, но не зная дали се продават в реален магазин в България.
, като по скромен вариант.

Шок и потрес ... за мен определено има проблем. Разбрахме се да го върна и се надявам да ми възстановят парите, както обеща, ще пиша тук с развитие по въпроса. Но оставам с неприятно усещане за бг бизнеса отново.