Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 551
  • 794
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! В магазин в квартала продават лакове на christian artesio, но не ми е позната марка. отзиви?
Здравей,чак сега сега се осмелявам да пиша в тази тема Simple Smile За 10-12 години съм сложила де що има гел,гел лак, всичко съм пробвала,на моите калпави нокти нищо не седи повече от 5 максимум 6,7 дни ,гела се бели ,даже обокновен лак ми издържа 10 дни,и гелиш,и коди, и опи,нищо не държи. Поствяни са ми от маникюристки и пак нищо. Единствената база,която ми издържа е Christian Artesio,но обикновената,провала съм и ръбър базата,не държи. За мен е уникална,единственото с,което мога да имам маникюр с гел. Вече втора година си я купувам и се правя сама.

# 481
Имате ли отзиви за цветните бази на NeoNail? Интересува ме протеиновата как се държи. Дали се нанася лесно, трайна ли е и как е свалянето й?

Здравей, на мен ми се обели на втория ден ,като люспи. Но аз не съм голям критерий,тъй като съм с ужасни нотки и нищо не ми държи,нито коди,нито блускай,нито гелиш.

# 482
Имам лентички от makeup, още не съм ги пробвала.

# 483
Момичетата,търся от тези рефлектиращи лакове,но в БГ,защото искам да го използвам сега по празниците.

От Али няма да дойде толкова бързо със сигурност…
Мисля,че видях в Макс и Сикретли, но ако има по-бюджетни варианти ще се радвам да споделите.
Аз скъсих маникюр и съм с любимия си коледен цвят
Скрит текст:

# 484
  • на брега на морето
Обичах, Hug аз имам такъв флаш- лак на  БП, но не зная дали се продават в реален магазин в България.
Аз също се чудех дали да не съм точно с него на огромните си ноктаци, но реших, че ще е прекалено на снимките по празниците, и избрах термолак + стикери. Joy , като по скромен вариант.
Термолакът е кафяво- синьо, фреш айс кюб на БП, синьото на безименните е бютилукс. И разбира се съм с гел Х, аз такива нокти не мога да отгледам, а и не искам. Но 1-2 пъти в годината мога да се порадвам. Blush Hug Залепих ги с база индиго.

# 485
Обичах, вземи си Mixcoco от страницата им във Фб.
https://www.facebook.com/MixcocoBulgaria/

# 486
Обичах, Фокс имат такива лакове, виж в сайта им и в мейкъп. Мисля, че точно Flash се казваше серията.

Аз да се "похваля", че от Нео нейл са ми изпратили един лак със срок на годност, изтекъл през 01.2021 г. Обаждам им се по телефона и дамата, собственичка, ми казва "ами то няма проблем" Scream Rolling Eyes Шок и потрес ... за мен определено има проблем. Разбрахме се да го върна и се надявам да ми възстановят парите, както обеща, ще пиша тук с развитие по въпроса. Но оставам с неприятно усещане за бг бизнеса отново.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 13:03 от esmeralda23

# 487
Намирам само един цвят в мейкъп 😀определено не е моят.
Гледах и Блускай имат- на 30 лв 😀 лудост

МиксКоко и аз не говорим на един език от ден първи та и там ще пропусна.

Търсих в олх (без значение от надценката на китайчетата) пак не намирам

# 488
Ето тук ги има всички цветове, това е официалният представител за България. Имат шоурум в София.

https://foxnailsbg.com/product-category/gel-lakove/f-o-x-flash/

# 489
Ох много красиви цветове

# 490
Здравейте, момичета! Осмелих се да ви пиша и направо не знам от къде да започна!
Като за начало благодаря за страхотните теми и тоновете полезна информация в тях! Също искам да изкажа възхищението си от краотите, които пускате - страхотни дизайни, прекрасно оформени нокти, кожи и всичко! Останаха ми очите и много се кефя на нещата, които пускате и определено не отстъпват на някои професионалисти! В рамките на няколко дни изчетох темите година назад и продължавам да чета.
От няколко години се мъчех на принципа "проба-грешка", гледане на видеа, тик ток, инстаграм с домашен маникюр с гел лак и направо не знам как не съм ви намерила по-рано, защото много мъка щяхте да ми спестите с предоставената информация! Реших да пиша тук, защото почувствах, че тук ще бъда разбрана - никой друг не разбира вълнението ми от пристигането на нова поръчна и нетърпението ми да тествам продукта, да изпробвам нов дизайн или техника.
След дълго време опити и падащ лак на люспа и излющване в свободния край и отлепяне от кутикула(проположение, че почти не мацах кожи и кутикули) на няма и първа седмица и при мен, майка и баба ми се бях обезкуражила - по 2 часа труд, за да пане на няма и 5ти ден. На няколко пъти се отказвах и си мислех, че никога няма да ми се получи докато не се оказа, че ми липсвал просто ултрабонд! След като включих ултрябонд и смених базата(преди бях си взела блускай и определено не е моята, доррри каучуковата им е като бикновена, разлива се много и не ми е приятна за работа, а пък топ лакът им ми ставаше на дупки - имали ли сте такъв проблем?) и воала- и на трите ни държи вече над 3 седмици! Останах доволна от каучуковата база на клареса и диамантения топ и нямам дупки за момента - може да са сменили формулата, защото някои от вас се бяха оплакали. Само матовия топ нещо не ми допадна, защото става на черти и ще търся друга алтернатива.
Благодарение на вас си избрах нова прилична лампа и разбрах, че пилата, която съм поръчала е добър избор! Момичета страхотни сте с риск да се повторя!
И за да не ми е безсмислен поста само с душевни излияния - имам въпрос относно сваляне на гел лак с пила с лявата ръка(деснничарка съм). Налявата свалям без особен проблем и внимавам да не надраскам нокътя, но с другата ми е много сложно и ставва на бабуни. Едно от момичетата беше обяснило в няколко теми назад каква техника прилага, но аз не разбрах точно. Също все още се боря с топчето за рязане на кожа и реално към момента подстигам комбиниран апаратен маникюр. Купила съм си фрези за сваляне на гел лак, пламъ и тошче с червено обозначение.
Имате ли и впечатление за полски гел лак provocater? В гугъл видях, че имат лрасиви цветове, но тук не попаднах на отзив за тази марка.
Иначе да споделя и аз нещо "полезно", не съм видяла да е коментирано до сега и се извинявам, ако е споменавано. За дамите, които почистват кутикулата с ел. пила, но са начинаещи и се притесняват да не препилят нокъта-наскоро попаднах на една маникюристка в тик ток, която сподели за "безопасен" накрайник only clean nail bit.(аз го намерих в един сайт за зъболекарско оборудване и се оказа, че имат и руски накрайници за пили.
Скрит текст:
И да покажа зимния си предпразничен маникюр на 2 седмици-още доизкусурявам тяхниката с каучукова база за укрепване и оформяне на апекс, но се надявам с практиката да се подобря:
Скрит текст:
Съжалявам за фермана, но след като намерих темата и започнах да чета много се екзалтирах Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 17:01 от karmilla

# 491
  • на брега на морето
Тук вече на слънчице- по- весело. Grinning

# 492
И аз съм готова за Коледа, с един Снежко

# 493
Вени, много готин маникюр, снежкото ваденка или рисуван ли е?

# 494
Ваденка е, аз не мога да го докарам така.

Общи условия

Активация на акаунт