Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 546
  • 794
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета! Какво ще ме посъветвате за този комплект? Достатъчен ли е за гел лак в домашни условия и като качество на лампата и останалите артикули как Ви се струва?https://nailsbg.com/wp-content/uploads/2020/12/komplekt_za_gel_lak_manikur_led_lampa_koledna_mechta-768x716-1-1.jpg
Благодаря!

# 496
Не виждам линка

# 497
Лампата е ок, но лаковете на Прити по мое скромно мнение са боклуци. Не знам колко струва, защото се вижда само снимката, но яз лично бих взела отделно лампа и няколко лака на Клареса или някоя от другите полски марки в Мейкъп. Като цена вероятно ще излезе почти същото.

# 498
135 лв. пише, което според мен не си заслужава за прити лакове и тяхна база и топ - изключително непокривни са, а за втреметраене няма да коментирам, защото не съм ги пробвала след като си взех ултрабонд, но при мен падаха много бързо на люспа.
Пиша с 2 въпроса:
Видях в сайт емокозметикс продуткти на сикретли на промоция(от вас ги научих и ми е мерак да ги пробвам) - легитимен ли е този сайт за поръчка?
Същпо така много харесвам овална форма или бадем, но при мен не се задържа - чупи ми се много бързо на малко по-дълги нокти, а знам, че не е логично. Квадратът държи повече,уж, но пък ъглите се затъпяват и или трябва да пиля като изоглавена или да изграждам ъгълчета с гел. Някоя има ли съвет как да сменя формата и къде бъркам, за да не ми държи овал или бадем?

# 499
Укрепване правиш ли? И моите така се чупиха, откакто правя укрепване не съм имала проблеми.

# 500
Преди правех с блускай каучукова база(която обаче ми стои като консистенция много течна и прилича на обикновена) и течен гел в бурилка, но пак се лющеха и чупеха. Може да е било от продукта, знам ли... Имах преди и билдър гел на SNB и него слагах след базата с четка - пак се чупеха(допускам, че и аз не съм правила нещо като хората). Имам лошия навик редовно да се удрам и закачам някъде и накрая се чупи острото горе(все едно триъгълничето), дори и при маникюристка оформени.
Сега с каучукова база на клареса успях да ги пусна малко да поранат и много ми се иска пак да се пробвам да ги направя овални, но малко ме е шубе. Иначе се сдобих и с гел в бутилка на Nai_s, млечен и ще пробвам и с него укрепване или с изравняване с каучукова база няма смисъл?
Гледам какви красиви маникюри качвате и ми изтичат очите от кеф и ми се приисква и аз да имам такива нокти Simple Smile

# 501
Правила съм с база и с гел, еднакво здрави става и с двете. Пробвай и с гела на Найс, дано успееш. И на къси нокти стават красиви маникюри, така че може спокойно да показвате какво сте сътворили.

# 502
Благодаря за съветите! При следващо сваляне ще пробвам и се надявам да стане вече, а ако не - пак ще искам съвети и акъл! Ще споделя с вас, ако е сполучлив новогодишния и не ме досрамее Grinning

# 503
Няма срам. Не сме на ревю. Аз като знам какво съм показвала, че и продължавам..... Как не са ме изгонили , не знам

Не се притеснявай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 504
Аз изпробвах Lint базата на Kodi, избрах си цветна. Момичета, страхотна еее! Как не я поръчах по-рано! От една година си правя ноктите с гел лак сама вкъщи, изпробвах 4-5 бази, ултрабонд и все имах отлепване в свободния край и търсех къде греша. Ноктите ми са тънки и чупливи. С тази база държат до сваляне, тествах ги с много домакинска работа, гореща вода, чоплене, изобщо не ги пазя. Дано все така се държи. Препоръчвам, ако някоя има проблеми като мен.
При първото ползване карах само с база и топ, а втория път отгоре сложих цвят Claresa и топ Gelish.
Исках да пробвам и гелът в бутилка на Nai_s, но засега ще почакам.

# 505
Аз май ще сменя каучуковата на Коди, издържа уж, но към 10тия ден на някои нокти се бели и трябва да поправям. Друг проблем ми е оформянето на ноктите. Колко клипчета изгледах и не мога. Днес уж бадем правех, пък овал станаха 😀

# 506
Пиша с 2 въпроса:
Видях в сайт емокозметикс продуткти на сикретли на промоция(от вас ги научих и ми е мерак да ги пробвам) - легитимен ли е този сайт за поръчка?
Същпо така много харесвам овална форма или бадем, но при мен не се задържа - чупи ми се много бързо на малко по-дълги нокти, а знам, че не е логично. Квадратът държи повече,уж, но пък ъглите се затъпяват и или трябва да пиля като изоглавена или да изграждам ъгълчета с гел. Някоя има ли съвет как да сменя формата и къде бъркам, за да не ми държи овал или бадем?
Emocosmetics е абсолютно лигитимен сайт.
Практиката показва, че бадем/ овал държат повече.
Бъркате или с оформянето - твърде навлизате в гънките или не правите апекс.

# 507
Yana.i, с тази дължина не може да стане бадем. Тази форма е за по-дълги нокти. На дължина като на твоите - овал.

# 508
  • Down south
Аз изпробвах Lint базата на Kodi, избрах си цветна. Момичета, страхотна еее! Как не я поръчах по-рано! От една година си правя ноктите с гел лак сама вкъщи, изпробвах 4-5 бази, ултрабонд и все имах отлепване в свободния край и търсех къде греша.
Още един глас за въпрсната база. Моята не е цветна.
Отбелязвам, като минус, че е твърде гъста и малко трудно се нанася, но пък маникюра ми издържа 3 седмици, почти без забележки. Абсолютен рекорд за мен.
Сложих два пласта топ.

# 509
  • Варна
Да, и за мен Lint базата беше откритие.

Някой съвет за разслояващи се нокти?
Периодично /на 2-3 месеца изпилявам до дъно заради счупвания от разслояване/.
Слагам масла, но явно не стига. Не мога да завъдя дължина. Утре ще лепя гел-х.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт