Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 533
  • 794
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Здравейте!
Някой да е ползвал продукти на  DamaNail и Nail Cocktail butic

# 512
  • Варна
Резултатът от 3 часа лепене на гел х бадем медиум. Сложих ръбър база cuccio , а ноктите залепих с гел в бутилка Найс. Червеното е бютилукс 07.

# 513
  • на брега на морето
Трудът ти си е струвал, Кристин! Hug Много е красив и хубаво направен! Heart Eyes

# 514
  • Light of Zartha
Супер маникюри показвате, момичета. Аз съм с френски на една седмица, но другата мисля да слагам червено. Вече направих една смяна на лак, отдолу полигела беше здрав, нямаше отлепено. Прави ноктите доста твърди и може да се каже, че съм доволна. Другата седмица ще пробвам малко да запълня с него. Дано да ми е по-лесно вече. Grinning

# 515
  • Варна

Моите нокти предколедно с база Сънсей и топ Active Repair на Ibdgel без лепкав слой. Ще видим колко ще издържат 🙂

# 516
Здравейте Simple Smile
Аз съм от новите в това занимание. Преди близо 2 седмици си взех лампа и комплект за гел маникюр на KODI.
Мога да кажа, че съм много доволна. Аз не си пазя лака, доста готвя и ръцете ми често са във вода. Първият опит направих преди 11 дена, като според мен не бях почистила съвсем добре нокътната плочка. Днес забелязах на 1 нокът, че се е поразлепил леко лака и го обелих - съвсем елегантно се махна всичко, БЕЗ да наранява нокътната плочка и без да оставя следи. Направо се изумих от щастие. Като съм ходила в салон и ми се е случвало преди следващото посещение да си махна лака от някой нокът - винаги са оставали следи лепило и даже ми се е случвало да си нараня горния слой на нокътя.
Предполагам това "отлепяне" е характерно за каучуковата основа? Каквото и да е - супер доволна съм!

Реших да си направя Коледния маникюр с този лак
Както виждате, доста наситен цвят Simple Smile Напрежението в стаята можеше да се среже с нож! Само котката беше при мен - нали намаляват стреса Smiley

Скрит текст:

Имам няколко грешки.
Все още нямам дървени пръчици- знаете ли от коя масова дрогерия бих могла да си купя?

# 517
  • Стара Загора
В джъмбо  има дървени избутвачи.

# 518
Момичета, благодаря за съветите.отказах се от комплекта.
Тази лампа https://beautymall.bg/image/cache/wp/gj/manikur/led-lampi/lampa- … -5-1000x1000.webp
ок ли е според Вас?
Искам да поръчам всичко необходимо за маникюр от един сайт. Ще взема и базите и топа на claresa. Дано се справя с тях.Приемаю всякакви съвети за първа инвестиция. Благодаря Ви!

# 519
В мейкъп има дървени избутвачи на цена като в Али - 100 броя за 4 лв ш нещо.

Добра е, да. Дала си само снимка, но мисля, че това е Sun X5  Plus, хубава лампа. На мен ми пристигна нова такава от Али, с намалението и  един мощен купон я взех за 7 евро  (иначе е 12 евро) с безплатна доставка до Германия. От Китай до Германия пътува само 10 дни, до България щеше да се бави повече от месец. Жалко, че нашите поръчки не пристигат така бързо както в Западна Европа.

# 520
В мейкъп има дървени избутвачи на цена като в Али - 100 броя за 4 лв ш нещо.

Добра е, да. Дала си само снимка, но мисля, че това е Sun X5  Plus, хубава лампа. На мен ми пристигна нова такава от Али, с намалението и  един мощен купон я взех за 7 евро  (иначе е 12 евро) с безплатна доставка до Германия. От Китай до Германия пътува само 10 дни, до България щеше да се бави повече от месец. Жалко, че нашите поръчки не пристигат така бързо както в Западна Европа.

# 521
Есмералда, ако е удобно, може ли да питам колко лампи и пили имаш?

# 522
  • Стара Загора

Много лесен и бърз празничен маникюр в коледни цветове Christmas Tree

# 523
Ето го и моя коледен маникюр, вашите са страхотни с тези дългии ноктета са суперски, аз заради малкия не мога да пусна такива нокти, но ще се радвам на вашите Simple Smile)

# 524
Есмералда, ако е удобно, може ли да питам колко лампи и пили имаш?

Мани, по-добре не питай, че ме е срам да кажа Flushed Днес цял следобед си реорганизирам нещата за маникюр и само ще кажа, че положението е страшно Joy

Общи условия

Активация на акаунт