Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 40 974
  • 794
  •   1
Отговори
# 540
  • Down south
Не знам, дали бих била от полза, но Lint, Rubber, Gelish бази, всичко свалям за около 15 минути.

По повод гъстотата, аз съм свикнала с базата на Gelish, която сравнена с базите на Коди е по-рядка и по-лесна за нанасяне, но пък не толкова устойчива.

# 541
  • Варна
Аз махам линт база с 10-12 Мин увиване с фолио. Под нея нанасям праймер на Клареса.

# 542
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, бях видяла в темата преди нюд база, май на Клареса беше? Коя ще ми препоръчате? В момента ползвам Коди каучуковата, но тъй като нямам много време да слагам 2-3 слоя лак, искам някоя нюд база. Също мога ли да я ползвам с фрешера на Коди?

# 543
Здравейте Simple Smile Искам да попитам за тази ел.пила какво ми е мнението? Ще се ползва в домашни условия, главно за кожички и става ли за по-грубата кожа на краката? Благодаря ви много.

# 544
Привет, бях видяла в темата преди нюд база, май на Клареса беше? Коя ще ми препоръчате? В момента ползвам Коди каучуковата, но тъй като нямам много време да слагам 2-3 слоя лак, искам някоя нюд база. Също мога ли да я ползвам с фрешера на Коди?
Ползвам Коди, но реших да си поръчам Клареса и не съм доволна. Лака беше доста сгъстен и труден за нанасяне. Отказах се още при първото използване.

# 545
Ползвам Коди, но реших да си поръчам Клареса и не съм доволна. Лака беше доста сгъстен и труден за нанасяне. Отказах се още при първото използване.
Здравейте!
Досега ползвах Коди, но откакто си поръчах базите на Сикретли,просто няма място за сравнение.Изключително лесно се работи ,изравняват перфектно..
Не им правя реклама,лично мнение от опит.

# 546
Здравейте!
Досега ползвах Коди, но откакто си поръчах базите на Сикретли,просто няма място за сравнение.Изключително лесно се работи ,изравняват перфектно..
Не им правя реклама,лично мнение от опит.
Здравейте, не съм ги пробвала. От къде ги поръчвате?

# 547
Скрит текст:
Здравейте Simple Smile Искам да попитам за тази ел.пила какво ми е мнението? Ще се ползва в домашни условия, главно за кожички и става ли за по-грубата кожа на краката? Благодаря ви много.

Моята пила е такава и нямам оплаквания. Ползвам я 1-2 пъти месечно и си ми върши идеална работа. Само че си купих друг накрайник за сваляне на лака, тези не стават за нищо.

# 548
  • на брега на морето
И аз имам такава пила като показаната. Доволна съм от нея, устройва ме. Ползвам я с настоящия и накрайник, за петите с приставката със шкурката. На годината веднъж и се износва лагерчето на накрайника и мм го сменя. Купих си цяла торбичка с лагерчета много евтини, преди време. За сваляне/маникюр я ползвам само за гел Х. Иначе свалям с течност. Понякога я ползвам с полиращи приставки за кожичките, но като цяло рядко за маникюра.

# 549
Мелина, какви са тези лагерчета? Ако искаш пиши на лични. Да знам ако се наложи да си купя и от къде евентуално ги купуваш?

# 550

Здравейте, не съм ги пробвала. От къде ги поръчвате?
https://emocosmetics.com/baza-gel-lak-secretly-rubber-base-gel-15-ml.html
Понеже аз гледах една инфлуенсърка, че я полза, и като прочетох мнението реших да разгледам от къде мога да я поръчам, но действително ли е много гъста? Трудно ли се работи с нея?

# 551
Днес ми дойде флаш лака на Фокс и ми стана доста неприятно от състоянието на четката. Писах им - можело да го сменят,ама много щели да излязат куриерските (все едно аз имам някаква вина,че да ги плащам) или при следваща поръчка да им пиша да ми добавят резервна четка, ама най-лесно било просто да отрежа косъма. 🤨 Ами следваща поръчка няма да има…

# 552
Обичах, аз не разбрах кво не им хареса на Mixcoco?

# 553
Разказвала съм няколко пъти - ходих им на продуктова презентация - уж от единствен официален вносител ала бала и си взех база и топ за тест.
Топа беше скандално течен,но това да кажем не е болка за умиране..преживява се някак.
Лакирам се и всичко изглежда ок- на сутринта всичко е на балончета.
Сменях цвета - същото
смених топа-същото
Оказа се базата …или базата и топа в съчетание.. не помня вече.
Разкарах ги и повече не съм имала драми.
Та това е - повече не ми се затварят пари за боклуци.
Опаковката беше такава

# 554
И аз имам такава пила като показаната. Доволна съм от нея, устройва ме. Ползвам я с настоящия и накрайник, за петите с приставката със шкурката. На годината веднъж и се износва лагерчето на накрайника и мм го сменя. Купих си цяла торбичка с лагерчета много евтини, преди време. За сваляне/маникюр я ползвам само за гел Х. Иначе свалям с течност. Понякога я ползвам с полиращи приставки за кожичките, но като цяло рядко за маникюра.

Може ли да кажеш от къде си взела въпросните лагерчета. Може и на лично.

Общи условия

Активация на акаунт