Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 40 876
  • 794
  •   1
Отговори
# 75
Страхотен маникюр
Скрит текст:

Нещо цветно в първия ден на зимата

# 76
  • Mostly in my mind
Омесих конфетите с база, за да се залепват по лесно, наместих ги, пекох, после още един слой конфети с база, пекох, след това само база и топ. Преди и аз ги слагах само с капка и топ, но много бързо падаха и се усещаха релефни. Сега са гладки и изглежда доста стабилно, мисля, че ще издържат
А къде ги омесваш? На самия нокът ли?

# 77
komkama, какъв е основния цвят?

# 78
Ахахаха, извинявам се, че внесох смут, просто беше Димитровден и според народните поверия, тогава започва зимата и така ми дойде 😂
Конфетите ги омесвам с база отделно. Ползвам една карта за печати като палитра. Цветът е бютилукс база цвят 05, смесена с бледорозово

# 79
Какво мислите за лаковете па Pretty? Пише, че са УВ, а моята лампа е ЛЕД, дали ще ги изпече, малко съм индианец 😃

# 80
И аз като новак да си задам въпроса - във фб ми изкочиха някакви лакове Mack's professional Bulgaria, цените изглеждат добре, някой с мнение и опит?

# 81
  • Варна
Какво мислите за лаковете па Pretty? Пише, че са УВ, а моята лампа е ЛЕД, дали ще ги изпече, малко съм индианец 😃
Pretty са китайски гел лакове, не са много качествени по мое мнение. Иначе ще се изпекат в твоята лампа. Лампичките са LED, които светят със светлина от UV спектъра.

# 82
Момичета моля да ми кажете хубава база , по плътна и Наай вече да се маха по лесно.. Имам проблеми с махането на моята каучукова база на клареса, кисна 20 мин и изобщо не иска да се маха и отива горния ми слой на нокътя заедно с базата което не е нормално и ноктите ми са тънки като лист, Да много е издръжлива но не знам аз ли бъркам някъде Sad

# 83
Пробвали ли сте каучуковата на Kodi, издръжлива е и аз нямам проблем със свалянето

# 84
Пробвала ли сте белеща се база?

Аз още си чакам моята на IBD. Онзи ден имах две пратки и по големина изглеждаха като лак и се зарадвах ама не. А тъкмо ми беше време за нов маникюр. Smile
Предпоследният път се правих с белещата на борн, дадох и пореден шанс и пак след 4 дни падна всичко.

# 85
И аз като новак да си задам въпроса - във фб ми изкочиха някакви лакове Mack's professional Bulgaria, цените изглеждат добре, някой с мнение и опит?
Съвсем прилични са.Ползвах дълго време тяхна база и топ и не съм имала проблеми.

# 86
Новият ми есенен маникюр. Цветовете са от Warmin fall колекцията на Клареса.

# 87
Есмералда страхотен е, браво.

# 88
  • София
Новият ми есенен маникюр. Цветовете са от Warmin fall колекцията на Клареса.

Абсолютен разкош! Ще открадна цветовата комбинация на следващо лакиране.

# 89
Ето и от мен нещо съвсем есенно 🙂

Общи условия

Активация на акаунт