Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 478
  • 794
  •   1
Отговори
# 150
Надали има начинаещ, който в някакъв момент не си е окепазвал кутикулите. Това е в реда на нещата, трябва време и търпение, за да се научиш. Един полезен трик - след избутване и повдигане имай предвид, че се реже единствено кожата, която има прозрачен цвят. Всичко друго е жива тъкан.

Като бюджетни лакове препоръчвам Claresa. Достъпни са тук, цената е под 10 лв и са доста добри като качество. Единствено топовете им не харесвам, ползвам този без лепкав слой на Коди.

# 151
Момичета, в xpertbeauty има Gelish по 17 лв.    от днес, както и OPI по 50. Има и други марки, но на тези беше най-голямо намалението. Аз съм пазарувала от там, ок са.

# 152
Здравейте, момичета! До преди 2 години и аз бях любител home гел лак 😁 Всичко необходимо си имах - на Коди /но виждах зор със свалянето - ноктите ми са прекалено тънки и меки и дори с лаково каре пак ми ставаха на нищо/. Сега смятам да ги изхвърля, защото след тази пауза не смея да ги използвам отново, а и не съм сигурна дали стават. Не съм ги погледнала, но и нямам желание 😀 Не са моите основа, топ и т.н. Моля ви се препоръчайте ми нещо хем да е здраво, хем лесно да се сваля 😇  Че пак ми се иска да се занимавам. ❤ И още нещо - цветните ми лакове са все китайчета от Алито - опасно ли е да ги използвам или нищо им няма?

# 153
Някои може ли да препоръча подобна покривна “нюд” база или цвят?

# 154
  • на брега на морето
Аз не съм по нюдовете, съжалявам, не мога да помогна.
На мен ми се прииска да правя златно литье( не помня точно как се казваше). Не бях правила от миналата година декември такова. Трябваше малко да напластя боята, да стане по- релефно. Следващият ми маникюр може би ще е подобен. Поръчах си днес нови камъчета и покрай тях люспички и т.н. декорацийки от Али. Видя ми се поскъпнало в сравнение с преди година.

# 155
Вероятно са вдигнали цените пред очакваното намаление на 11.11, типични китайски номера Grinning А и нали вече 20% ДДС влиза в цената.

Аз съм наредила кошницата с куп неща за маникюр, които не ми трябват Grinning и се чудя с толкова продукти скоро салон ли ще отварям, или магазин за маникюр Grinning Grinning

# 156
А взимали ли сте си пратки след новите правила от юли? Понеже и аз харесах доста неща, а се чудя има ли смисъл, ако ще ме разкарват по митници.

# 157
Аз съм взела много пратки

# 158
А взимали ли сте си пратки след новите правила от юли? Понеже и аз харесах доста неща, а се чудя има ли смисъл, ако ще ме разкарват по митници.
Сигурно поне 30 пратки съм взела от тогава. И това се коментира многократно, но да повторя: ДДС е включено в цената, пратките се получават в пощата и не се дължи нищо, освен ако не са на стойност над 300 лв.

# 159
Здравейте, нова съм в занаята и тепърва се оборудвам с всичко нужно за вкъщи. Днес опитах да си изрежа кожичките, но така си разраних пръстите, че от всичко ми щипе 😔 не знам какъв е правилния хват, не мога открай докрай да подхвана кожичката и да я елиминирам.
Повече обаче ме притеснява, че нямам читави лакове...поръчах едни на GdCoco + техни база, топ и праймър, ама не изкара и седмица без да се обели...Кои марки са наистина трайни? Какво ще ме посъветвате относно Коди, Снб и Сикретли? По-соленичко идват, ама ако са машинки, ще си поръчвам от тях.. Също търся добри база и топ.
Скоро си взех база на Сикретли ,че са ме правили с нея и тогава издържаше много и правилно я взех .Издържа 15 дни  без да се напука и откърти отникъде като други бази и щеше да издържи още но смених че ми омръзна и растат много бързо мойте нокти.

# 160

Cover базите на Alexandra’s- има си цяла нюд/ bridal серия

# 161
Наскоро гледах колекциите на Коди, имат такава цяла само с бази в подобни цветове. Да ви кажа, поръчах си няколко лака и техните класически база и топ и скоро време ще ги тествам. Дано ми харесат. Иначе се заредих и с няколко на СНБ, започвам ги и тях.
Някой има ли впечатления за марката Cuccio? Сякаш ми вдъхват доверие, но да питам все пак.

# 162
  • Варна
Cuccio са висок клас продукти. Топа им е много хубав, лъскав, тънък, не се разтича.
Аз съм ползвала и универсалната им база, която обаче не държи на моите нокти.
Иначе е много лесна за работа и сваляне.
Гел лаковете им не съм използвала.

# 163
Аз ползвам и техни лакове, абстрахирайте се от нанасянето, понеже ми е трети път и съм мнооого нова Simple Smile На три седмици е, днес смятам да го свалям. И сивото на палеца, и оранжевото и зеленото са Cuccio.

# 164

Някое от тези можеш да си избереш:
Скрит текст:

Аз съм с цвят Латте пак на Коди и много ми харесва, а не съм кой знае какъв фен на нюдовете.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 13:42 от Пит

Общи условия

Активация на акаунт