Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 672
  • 794
  •   1
Отговори
# 165
Някой може ли да ми разясни разликата между тези понятия: фрешър, праймър, обезмаслител, дехидратор, ултрабонт? Предполагам, че някои от тях значат едно и също, но все още не мога да ги оправям. Също така всички ли са задължителна част от един маникюр?

# 166
Фрешер = обезмаслител = дехидратор; Обезмаслява нокътната плочка.

Праймер - служи за подготовка на ноктите преди база. Има киселинен и безкиселинен. Безкиселинният се нарича още ултрабонд, бондър, пробонд и тн в зависимост от наименованието на конкретната марка. Действа като двойнозалепващо тиксо между нокът и база.

Също така всички ли са задължителна част от един маникюр?
За това няма еднозначен отговор, зависи от състоянието на ноктите ти и как държат покритие. За гел лак аз лично слагам само фрешер на Коди и нямам проблеми с трайността. За изграждане с гел или акригел слагам и ултрабонд, защото понякога се получават отслоявания.

# 167
  • Пловдив
Мелина_3 , кой е лакът на показалеца?

# 168
От вчера на сестра ми, има още какво да се иска,но....

И на мен от днес

# 169
Кой е топът на Gelish, който хвалите в темата?

# 170
  • на брега на морето
Десислава, на показалеца е елит 99 , номер 6619, 10 мл.Hug

# 171
  • София
Кой е топът на Gelish, който хвалите в темата?

Аз не знам да има друг, Top It Off е единственият топ на Гелиш който съм виждала.

Видях, че са пуснали и такъв без лепкав слой, него не съм го пробвала.

# 172
И матов имат. Бих пробвала този без лепкав един ден, голямо улеснение е 😀

# 173
  • София
И матов имат. Бих пробвала този без лепкав един ден, голямо улеснение е 😀

Матовия, не го броя, той е друга бира.... ако нямах поне 3 читави топа в момента, веднага бих поръчала и този брз лепкав Mr. Green

# 174
Нямат свършване 😆 досега само първия на CND express съм изхабила.

# 175
Момичета, имам проблем с шаблон, който не се отпечатва, на БП е, малък, кръгъл, ако има значение. Как точно става издълбаването на линиите?
Да уточня, че проблемът е в шаблона, защото с една и съща боичка и печат с друг шаблон нямам проблем.

# 176
Махнала ли си защитното фолио? Някои имат прозрачно, което почти не се вижда.
Аз да питам някой пробва ли цветните бази на Коди? Тези, които са в най-различни интересни цветове. В момента са на промоция и ме сърбят ръчичките.

# 177
Имаше синьо фолио отгоре и го махнах, възможно ли е да има и друго? Малеее, голям срам ще е Simple Smile

# 178
Не, щом си го махнала вече, това е. Възможно е просто самата плочка да не става.

# 179
  • София
Имаше синьо фолио отгоре и го махнах, възможно ли е да има и друго? Малеее, голям срам ще е Simple Smile
Не съм имала проблем с нито един шаблон на БП, може ли снимка?

Общи условия

Активация на акаунт