Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 667
  • 794
  •   1
Отговори
# 180
  • на брега на морето
Почисти го хубаво с лакочистител,остави го да изсъхне. Пак пробвай с елемент във вътрешната част на шаблона, по краищата по-трудно се отпечатват. С какво обираш шаблона? Аз със стара карта. На печата появява ли се картинка? Почисти печата. Какъв е- гумен или силиконов? Аз имам само на БП шаблони. Единият ми шаблон особено е безгрешен- Тайм травелър, с него нямам грешка никога. Ако все не става, трябва да го хвърлиш....

# 181
На Коди имам две цветни бази, една бледо розова и една млечно бяла с частици. Няколко пъти съм се правила само с тях. Друг път съм слагала под някой светъл цвят.
Харесвам ги. За издръжливост нищо не мога да кажа понеже аз си имам попринцип проблем с издръжливостта.

П.С продължавам да си чакам белещата база на IBD вече имам чувството, че мина цяла година Neutral Face

# 182
Имаше синьо фолио отгоре и го махнах, възможно ли е да има и друго? Малеее, голям срам ще е Simple Smile
Не съм имала проблем с нито един шаблон на БП, може ли снимка?

Скрит текст:
Този в долния десен ъгъл, не се отпечатва и на печата картинка, обирам със стара пластика, но пробвах и със стъргалка от комплекта, печатите са силиконови и двата, които имам. Просто много ми се искаше да пробвам нещо като дантела да отпечатам и затова се занимавам, но не е голям проблем. Благодаря на всички за съветите Simple Smile

# 183
Здравейте! Тъй като днес и утре има намаления в алиекспрес, искам да си поръчам ел. пила за нокти. Харесала съм си тази.
https://a.aliexpress.com/_mrGK5ro
Някой има ли подобна, дали ще ми върши работа? Или ми препоръчайте друга, по възможност на подобна цена. Grinning Благодаря предварително! Hug

# 184
  • на брега на морето
Пупи, Hug имам 2 идеи. 1- та е да си купиш гумен печат и да пробваш с него, аз напоследък карам с такъв, по- лесно ми е. 2. Има фолио " дантела", различни видове, ако си пробвала с фолио и ти е по- лесно. Не бързай да го хвърляш шаблона.

# 185
И аз имам един чисто нов шаблон на БП, не се отпечатва и това е. Аз също използвам силиконов печат. Реших да го пробвам отново, когато си взема гумен.

# 186
  • Down south
Цитат
Каучуковата Коди става на сопол, както казва принцесата.
Как се "омекотява"  въпросната каучукова база?
Водна баня? Има ли други хитрини?
Благодаря!

# 187
  • Варна
Daylily, затопля се преди използване.

# 188
  • Стара Загора
Пристигнаха тези китайчета 2 пластини, силиконов печат и шпатула. Обаче печата не лепне почти, така ли трябва да е? Напълно прозрачен е иначе. Но нямам боички още, за да пробвам. Тези неща дойдоха за 3 седмици с Ali saving delivery.

# 189
  • София
Не трябва да лепне печата, не се притеснявай. Да споделиш, като дойдат и боичките.

Междувременно, можеш да пробваш да печаташ с някой по-плътен лак.

Имаше синьо фолио отгоре и го махнах, възможно ли е да има и друго? Малеее, голям срам ще е Simple Smile
Не съм имала проблем с нито един шаблон на БП, може ли снимка?

Скрит текст:
Този в долния десен ъгъл, не се отпечатва и на печата картинка, обирам със стара пластика, но пробвах и със стъргалка от комплекта, печатите са силиконови и двата, които имам. Просто много ми се искаше да пробвам нещо като дантела да отпечатам и затова се занимавам, но не е голям проблем. Благодаря на всички за съветите Simple Smile

Ще го пробвам как е при мен и ще пиша :Hug:

Момичета тези гелове на Claresa ли хвалихте?
https://makeup.bg/product/587922/
Взех за проба две бази и два цвята, ще дам отзиви.

# 190
Да, че и по евтини, и аз ще разгледам.

# 191
  • София
Puppiii, пробвах го, от раз ми се получи с боичка на БП…да не е от печата, стъргалката ми е много тънка.

# 192
Пристигнаха тези китайчета 2 пластини, силиконов печат и шпатула. Обаче печата не лепне почти, така ли трябва да е? Напълно прозрачен е иначе. Но нямам боички още, за да пробвам. Тези неща дойдоха за 3 седмици с Ali saving delivery.

Ali saving delivery някакво допълнително приложение ли е?

# 193
Не, това е опция за доставка. Понякога е безплатна, понякога струва някакви дребни стотинки над безплатната доставка, но с нея поръчките наистина идват много бързо. Вече, като поръчвам, умишлено избирам продуктите по това дали са с AliExpress saver shipping.

# 194
  • София
Есмералда, дори не знаех за подобна опция, непременно ще пробвам следващата покупка да е с нея.

Общи условия

Активация на акаунт