Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 663
  • 794
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Точно както са писали. Обикновено е стотинки допълнителна опция. Обединиха ми 3 пратки от различни купувачи 2 за маникюр и 1 глави за електр четка в една пратка пратка даже и в един пакет ги получих. А боичките ми са със стандартна доставка и още са в Китай Frowning1

# 196
Наложи се да си сменя лака заради инцидент с няколко пръста, трябваше да видя цвета на ноктите, за щастие само единия е леко лилав, ама ще се оправи. Кожичките ми са ужас заради работата ми, цял ден сменям 3 температурни зони и сега са напукани до кръв някои, не ме питайте как свалях стария лак Grinning Мазах с вазелин и поне вече не ме болят, дано се оправят скоро.
Скрит текст:

# 197
Момичета, дойдоха ми ваденките за цял нокът от Али, те как се слагат? По принцип ,малките ги слагам директно върху лепкавия слой на цвета и после покривам с база, и накрая топ. До сега не съм слагала ваденки за цял нокът, по същия начин дали ще се получи? Вие как ги слагате? Имаше някъде ,някаква схема, ама кой да гледа Confused

# 198
  • на брега на морето
Вени, може върху лепкавия слой на лака, може и върху топ без лепкав слой. Целите ваденки са обикновено водни. Махаш фолиото върху ваденката предварително, пускаш я във вода. Ако нокътят, на който ще лепиш е мокър - ще я наместиш по- добре, защото се плъзга. После я подсушаваш и чакаш още малко да изсъхне, евентуално. Слагаш база по ръба на нокътя ( или върху цялата ваденка) , защото по ръба често се забелват целите ваденки. Печеш. После топ, печеш. Hug

# 199
Благодаря Hug

# 200
Здравейте, момичета! Имам една млечна база на Reforma, която до сега не бях ползвала и реших да я пробвам, да но като отворих шишенцето седи като пресечена - на консистенция е ок, но е разделена на прозрачни и цветни нишки (не знам дали стана ясно от обяснението ми), в срок на годност е. Има ли как да я оправя?

# 201
  • Варна
Разбий я хубаво. Неви препоръчва да се бърка с клечка дори.

# 202
Момичета, аз имам въпрос относно накрайниците за ел пила. Има ли такива, които стават и за левичари и за десничари? И цветовете какво означават? Смисъл знам, че са различна грубост, но не знам кое е от кое е по-грубо.

# 203
Ако помня добре са:
Жълто- най ситно
Червено
Синьо
Зелено
Черно- най едро
Да, има и за левичари

# 204
Момичета, аз имам въпрос относно накрайниците за ел пила. Има ли такива, които стават и за левичари и за десничари? И цветовете какво означават? Смисъл знам, че са различна грубост, но не знам кое е от кое е по-грубо.
Полина Василева в клип в Ютюб веднъж обясняваше за накрайниците и посоката на пилене ,която се сменя от копче на пилата.Тя е левичарка.

# 205
Ето го моя нов маникюр. Съвсем семпло този път.

Да похваля гела в бутилка на FOX - миналата седмица укрепвах ноктите на мама с него, днес и моите. Много бързо и лесно се работи с него и дори с недебел слой стават перфектно твърди.

Имам една млечна база на Reforma
... като отворих шишенцето седи като пресечена - на консистенция е ок, но е разделена на прозрачни и цветни нишки.
Имах една такава пак млечна база на Vogue. Ей, как ли не я топлих, разбърквах (в това число няколко пъти с клечка за зъби),така и не стана с напълно хомогенен цвят. Накрая замина в коша.

Момичета, аз имам въпрос относно накрайниците за ел пила. Има ли такива, които стават и за левичари и за десничари?
Има такива, които стават и за левичари, и за десничари, да. Те са със зъбци, които стоят перпендикулярно, не са наклонени в определена посока.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 23:13 от esmeralda23

# 206
Привет!
Известно време не намирах време и желание, като цяло и креативност ми липсваше, и не съм се лакирала вкъщи.
Днес музата ми се появи, но се притеснявам, че лаковете ми са стари. Част от тях са от 04.20, а другите от 10.20.
Вие използвате ли си лаковете когато мине 1г от отварянето им.

# 207
  • Пловдив
Моите първи лакове са точно от преди една година отворени и си ги ползвам. Започнах да ползвам миналата година, след като родих.

# 208
  • Сливен
Есмералда,този гел на Фокс сваля ли се с киснене?

# 209
Не, и той като Коди се сваля с пилене.

Общи условия

Активация на акаунт