Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 662
  • 794
  •   1
Отговори
# 210
  • Сливен
А имали такъв гел,който да се сваля с киснене.

# 211
Esmeralda, получило се е като от някой намазан салон, много про 🙂 какви продукти си ползвала?

# 212
Благодаря ти, Габи Hug
Използвах каучукова база на Коди, FOX Smart гел в бутилка, цвят Claresa Warming fall 7 и топ без лепкав слой на Коди.

# 213
А имали такъв гел,който да се сваля с киснене.
Гелът в бутилка на Nai_s се сваля с накисване.

# 214
Не, това е опция за доставка. Понякога е безплатна, понякога струва някакви дребни стотинки над безплатната доставка, но с нея поръчките наистина идват много бързо. Вече, като поръчвам, умишлено избирам продуктите по това дали са с AliExpress saver shipping.
Къде се вижда, че има такава опция?

# 215
Под продукта в реда с информация за цена на доставката.

# 216
Реших да изпробвам техниката на рускините за брокат в основата, тъкмо ми пристигна един такъв полигел.

# 217
  • на брега на морето
Мелани, много красив се е получил! Heart Eyes Hug На мен пък ми се иска да опитам прозрачно розов/ или бял с брокат в свободния край ( или по целия нокът?) Още не съм сигурна.
Ти как направи твоя маникюр? Частиците сухи, насипни ли са ти или в гел( буренце).? Аз имам насипни( в пакетчета).

# 218
  • Mostly in my mind
Мелани, може ли да споделиш техниката?

# 219
# 220
Някоя от вас поръчвала ли е от rionails. Руски са, но имат уникални цветове

# 221
Момичета, някоя с проблемни кожи? Оправям ги, мажа ги постоянно, но от миенето на бебешките шишета и постоянни дезинфектанти след два дни са цъфнали пак. Чудя се с какво да ги оправям.

# 222
Аз Grinning Нямат оправия, моите са супер сухи и растящи много бързо. Това са последствията след години гризане на кожичките от моя страна. Само апаратен маникюр и полиране ги оправя и то за около седмица.
Мажи с хидратиращ крем, попива и омекотява по-добре от маслата. И не ги дърпай, а задължително режи щръкналата част с ножички или клещи.

# 223
  • София
За кожичките хидратиращ крем на няколко пласта и отгоре някакво хубаво масло биха могли да позакрепят положението.

# 224
Благодаря ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт