Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ или кето - Тема 42

• 25 149
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Неговото, доколкото може да се нарече негово изобщо, си е стриктно кето с елементи на секта Grinning Че там не дават и да питаш много-много, сакън да не се усъмни някой в канона... А пък ако някой спомене че точно този вариант не му се отразява добре, става страшно. А излизането от кетоза явно е много страшно, сигурно после казваш Отче наш около 138 пъти и се срамуваш в ъгъла, без храна естествено.
Жалко е че в България за много хора този човек е синонимът на ВМ-НВ хранене. Хем той го направи сравнително популярно, хем му даде и лошо име на вреден режим.
А всъщност ВМ-НВ е толкова гъвкав начин на хранене и всеки може да си го нагоди според собствените нужди и вкусове.
Стига да не си мисли човек А да, това са ония лудите дето закусват кафе с мас и обядват резен сланина, обаче не дават на човек да хапне ябълка.

# 571
Според мен (от това което съм чувала), неговото е по-скоро строго кето, отколкото НВВМХ.

# 572
Е та кето си е също вариант на ВМ-НВ хранене. Един от всичките варианти за съотношение на В/М/П - най-строгият. Просто този господин се държи сякаш това е единственият, не един от многото.

# 573
Роси, ти ли беше с косопада? При някои хора, хранещи се А. У. го има и този момент.
Миоки, че то кетото си е пак ВМ-НВХ. 🙂 До 20 гр вгх май "позволява" А. У. 😉 Очаквайте скоро и режима на Долчето- ден ВМ-НВХ, ден фаст, в петък и събота фаст 36-48 ч. ☺😜😃 Аз ще ви позволявам да ядете и преди 12 ч- ако искате, стига да са минали поне 16-18 ч от вечерята 😜

# 574
Той се държи все едно е открил топлата вода и той е измислил режима Grinning

# 575
Прави сте.
Но в първия пост съм сложила и линк  към книгата на Сиърс за Зоната.
Да, рядко го обсъждаме.
Макар че то и за НВ си има тема, ама тази е по-скоро за ИР и подходящите режими.
Въпреки, че и често обсъждаме щитовидни проблеми, но  е нормално. Тези заболявания са доста свързани.
Нямам против и за carnivore, нищо че ми е краен. Ама ти Миоки ще си единствената, която е на този режим и ще го разясняваш Grinning
Всъщност важното е всеки човек да си направи  такъв режим, който да му позволи да смъкне килата и да нормализира стойностите на хормони.
Ще си помисля дали да слагам зоната.
Здравейте и аз бях на Карнивор, но после минах на НвВмх.

# 576
Даже ми се отваря и реклама на някаква книга за Режимът на А. У. Веднъж кликнах на forlife.bg (aко не бъркам и...не мога да се оттърва). 😅
А, в моя режим слагам един ден седмично карнивор, да не се сърди Миоки. 😁

# 577
  • София
Ето нагледно два начина за нисковъглехидратно хранене.
1. Класическо кето

2. Нисковъглехидратно, базирано на зеленчуци.

Кой каквото си избере. Аз предпочитам да редувам в зависимост от сезоните.

# 578
Е та кето си е също вариант на ВМ-НВ хранене. Един от всичките варианти за съотношение на В/М/П - най-строгият. Просто този господин се държи сякаш това е единственият, не един от многото.
Не точно. Кетото е хранене, което цели влизане и поддържане в кетоза. При НВВМХ кетозата не е цел. Нюанси разни, поне аз така ги разграничавам.

# 579
  • в сърцата на децата <3
Даже ми се отваря и реклама на някаква книга за Режимът на А. У. Веднъж кликнах на forlife.bg (aко не бъркам и...не мога да се оттърва). 😅
А, в моя режим слагам един ден седмично карнивор, да не се сърди Миоки. 😁
Е как бе - книжката на АУ - Светото Писание на Дъ РежимЪ 🤣🤣🤣🤣

# 580
И аз да издам една книга освен...Режимът на Долчето...или Долче, Режимът. Хм? 🤔😁 Така де, ако не си издал своя книга, не си си патентовал режима...☺

# 581
  • София
И аз да издам една книга освен...Режимът на Долчето...или Долче, Режимът. Хм? 🤔😁 Така де, ако не си издал своя книга, не си си патентовал режима...☺

Не са те давали по телевизията Laughing

# 582
Евентуално, ще го уредим 😄 Само трябва да измисля нещо по-сензационно от това, че отслабвам със сланина...😉

# 583
Офф, хора, изтрещях. Останах сама за няколко часа, след седмица борба с онлайн обучение на първолак и едно ревящо и тръшкащо се двегодишно и...изядох някакво кексче с шоколадово маслен крем отгоре, купешко и сега ми е гадно и ми горчи в устата. Как пък не можах да се спра...🤢

# 584
Това е моята пирамида

Общи условия

Активация на акаунт