Коледа 2021/2022

• 98 292
  • 1 123
  •   2
Отговори
# 795
Рецептите за всички тези сладки има ли ги на първа страница? Питам за рохличките, портокаловите, напуканите, щоленчетата на Лабрекс. А, меденки кои препоръчвате?

Dara888, кои са септемврийките?
Заповядай рецептата: https://www.mycookingcreations.com/2020/11/settembrini.html
Здравейте , благодаря за споделената рецепта за септемврийките.От рецептата не мога да разбера захарта пудра ли е или кристална?

# 796
  • София
Една кутия за любими хора

# 797
  • Mostly in my mind
Две дози рохли и меденки на Джемма от мен тази година.

# 798
Слепени меденки и шоколадови сладки.

# 799
  • Euskal Herria
Направих ментово-шоколадовите елхички. Ефектни са на външен вид, но няма да са "нашите" сладки.
Меденки, линцери, сладки с печат - опечени са. Остава само да украся меденките, да слепя линцерите, да направя едни нутелоти и соленки и съм готова.

# 800
И Аз този уикенд се отдадох на сладкоправене и ето резултата:
Меденки двойна доза
Бисквити с печати
Напукани сладки
И за първи път, вдъхновена от вас:
Капучинови звезди (в моя случай сърца)
Рохлички
Линцери

Всичко чака украса, слепване и финални резултати.

# 801
  • През девет планини в десета...
Мога ли вече да направя баница с локум и орехи, но рецептата със яйца или още е рано

# 802
  • София
Ето моята продукция:

# 803
  • In transit
Рецептите за всички тези сладки има ли ги на първа страница? Питам за рохличките, портокаловите, напуканите, щоленчетата на Лабрекс. А, меденки кои препоръчвате?

Dara888, кои са септемврийките?
Заповядай рецептата: https://www.mycookingcreations.com/2020/11/settembrini.html
Здравейте , благодаря за споделената рецепта за септемврийките.От рецептата не мога да разбера захарта пудра ли е или кристална?
Кристална.

# 804
  • софия
Този уикенд рохлички и втора доза меденките на Джемма и сладки с печат. Във вторник ще правя фунийките с крем и приключвам .

# 805
Аз правих традиционните коледни гръцки сладки меломакарона. Уж с идеята да издържат до Бъдни вечер, защото са постни, но им видяхме сметката за нула време. Даже не успях и една снимка да направя. Много сполучливи се оказаха и сега се приготвям за втора доза. Хрупкави, ароматни и сиропирани.
По тази рецепта ги правих. Много му харесвам рецептите на Акис Петредзикис, и други неща съм правила.

# 806
  • In transit
И аз съм му фен на Акис. Особено на английския му акцент. Голям сладур е. Heart Eyes

# 807
Маслени бисквити с какао и портокал правих днес, във форма на есенни листа. За следващата доза планирам да ги направя шарени и с червени "плодчета", днес просто ми се ядяха бисквити, определено няма да останат до празниците, то дозата се преполови Satisfied

# 808
  • Mostly in my mind
Как обичам меломакарони. 
Ама много сме продуктивни, браво на нас.

# 809
  • София
Мога ли вече да направя баница с локум и орехи, но рецептата със яйца или още е рано
Много е рано, поне ден преди празниците, или да я замразиш ,за да си готова

И аз съм му фен на Акис. Особено на английския му акцент. Голям сладур е. Heart Eyes
Не само му съм фен, а и повечето рецепти ,които имам са от него, освен това е много приятен, абонирана съм при него, на всичкото отгоре си и говорим, страхотен е, хубавец, висок, зеленоок, и винаги в настроение.

Общи условия

Активация на акаунт