Родени през месец април 2021 - Тема 6

• 20 574
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
звярът започва да мрънка, ако й е топло, така че по нея се водя. сутрин в софия е под 10 градуса последните дни. количката е със зимно чувалче, но я покрива до малко над кръста. облечена е както си стои вкъщи +яке и шапка и 'пантофи'. вкъщи в момента е около 20 градуса, а тя е с боди с къс ръкав, чорапи и ватиран комплект от пепко. не й е топло, не й е студено, като дреме с тези дрехи й слагам само тънко одеалце или пелена, че иначе се поти.

ние взехме стол за хранене  cangaroo aspen.  с различни позиции е. бях харесала подобен на киндеркрафт на същата цена, но в името на семейния мир, се съгласих на този. ок е.
столче за кола още не сме гледали. аз като че ли клоня към косато (май й преди съм казвала). цена/качество (външен вид, усещане) изглежда добре.

# 121
Ние вкъщи  държим около 21-22 градуса и го обличам с клин и боди с къс ръкав и блузка с дълъг кръкав и толкоз. Благодаря вече знам как да го обличам навън

# 122
  • София
Belle_,може ли линк към столчето за хранене 🙂?
За обличането- навън боди, блуза и елек,шапка и завивам с пелена, плюс за вятъра защитата от количката. Напоследък с раницата го нося често и там смятам все едно още една дрешка. На крачетата зависи колко е студено - пантофи или терлици. Имаме чувал,но още не съм го слагала.
У дома е топличко,зиморничава съм,23 градуса - боди с дълъг ръкав,панталон и чорапи,понякога елече.

При нас в момента е 11 градуса, въпреки че ми се вижда по-топло. Навън сме и е облечена с клин с мъхеста вътрешност, боди с дълъг ръкав и по-дебело горнище. Не я обличам особено дебело, още нямаме чувалче за количката и не я завивам.

Аз съм го казвала, но столчето за хранене с позиции и колелца е най-сполучливата ни покупка. Прекарва голяма част от времето там да ме гледа, докато готвя, чистя, простирам.

Столче за кола ще вземем такова, което е минало краш тестове, най-вероятно Сайбекс. Чакам черния петък и ще поръчам най-вероятно от Германия.

# 123
Ние сме с Peg Perego Prima pappa follow me, но предполагам всеки, който има тези функции, ще върши същата работа. Ползваме го от четвъртия месец и даже ме е яд, че не го взехме още, като се роди. За сметка на него люлката mamaroo седя като паметник, докато не я прибрахме.

# 124
Ние сме с Peg Perego Prima pappa follow me, но предполагам всеки, който има тези функции, ще върши същата работа. Ползваме го от четвъртия месец и даже ме е яд, че не го взехме още, като се роди. За сметка на него люлката mamaroo седя като паметник, докато не я прибрахме.
Същия! От малък е там. В началото го слагах да лежи на легналата функция когато се движа из кухнята и изкам да е близо до мен. Доста е скъпичък, но мисля, че са напълно оправдани пари. Препоръчвам!

# 125
  • София
Мами, замислям се да купя пуф/барбарон за малкия, че вече иска да все поседнал, не искам да лежи постоянно в шезлонга или по корем на активната гимнастика. Стои седнал, но без чужда помощ му е трудно и се притеснявам, ако се опита сам да се надигне, ще се нарани. Дайте предложения, мнения и съвети. Ако вие имате такива дайте снимки, кои са минусите и кои са плюсовете, които намирате?

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 13:21 от Sia_go

# 126
Sia_go, на нас ни подариха и да слагала съм го 2-3 пъти, държи го седнал, тоест придържа, но за мен е излишен и го подарих на позната, която не мисли като мен Simple Smile
Моето мнение по въпроса е, че сега много от тях се намират в тази ситуация, не им се лежи по гръб, не искат и да са по корем, моят вече пълзи нормално, но виждам, че има желание да седи, прави опити и не е стабилен и пада. Няма да му помагам, защото всяка помощ от моя страна е за сметка на нещо, което тялото му не е овладяло на този етап, ще започне да се придържа или подпира по стабилно на една или друга ръка, но трябва да го направи сам.
Не знам до колко ти бях полезна, но покрай големия ми син и ходенето по различни физиотерапевти, гимнастики и т.н разбрах, че те трябва сами да се справят, колкото и неудобно да е и за нас и за тях.

# 127
И аз не съм използвала барбарон и не мога да дам мнение. Според мен бързо ще заякне и ще започне да е стабилен и няма да има нужда от него. При нас отне 2 седмици, но още не сяда самостоятелно, само се дупи 😃.

Аз щях да ви питам какви подаръци ще поръчвате на близките за Коледа? Започват да подпитват, а аз си нямам идея.  Проходилки и бънджита няма да използвам. Не знам уокърите доколко са удобни. Играчки харесвам дървени, но още са малки за тях. Няма да е впечатлена все още, най-много да се удря с тях 😃. След 10 дена има и имен ден. Като цяло повечето дават пари, с които ние да ѝ купуваме, от каквото има нужда, но за Коледа предпочитат да са подаръци.

И да се почерпите днес за мое здраве, ставам на 27 🎉

# 128
ние взехме фотьойла на софи, когато беше на 3-4 месеца звяра.
ортопедът при този преглед сега каза, че няма никакъв проблем да седи в барбарон.

на нея й е удобен, но рядко седи по повече време в него. ако й е писнало да се въргаля по земята или да стои в шезлонга, фотьойла помага за още 15-20мин спокойствие, докато похапваме например.
според мен помага за стойката при седене. изглежда ми удобен. задната страна е по-тежка за да не се преобърне. докато търсех този, разгледах и на playgro, но въобще не ми хареса. много по-тънък отдолу, дупките за крачетата не изглеждаха удобни. а цената беше почти същата като на софи.

слагам снимка от когато беше на 4 месеца.

/едит:
бел, честит рожден ден!!!!
ние сигурно ще вземем уолкър, но чак след като пропълзи и започне да прави опити за ходене. харесала съм няколко по описание, но ще ги видя на живо и ще реша.
за подаръците. аз избягвам да споделям за по-големи покупки. още преди време сме казали, че ни харесват играчките на балибазу и кои имаме, та сигурно някоя такава ще получи. книжки също.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 14:17 от sin_zaek

# 129
Мами, чета, че слагате на бебетата някакви пантофи. Ние сме в търсене на нещо за крачетата за студените дни. Може ли да споделите какво имате предвид.

Ние стол за колата взехме в началото на 5 м на Axikid Minikid. Четох доста и това е един от моделите препоръчвани в kidsonboard. Няма изофикс, монтира се само по посока обратна на движението. Решихме да заложим на сигурност отколкото на красота и глезотии. А и влизаше в бюджета за стол

# 130
за пантофите.. последно поръчах от hm... малко са й малки и ще поръчвам пак... подобни...

имаме други, които са с лепенки. без дебела подметка. пухкави. тях носим по-често

# 131
Честит рожден ден Бел!
За Коледа мисля да поръчам тези неща:
Уокър-масичка

Друго на Смарт трик съм харесала нещо, но то ще е от нас

Харесала съм някои дрешки и ето тези колички.

Предполагам останалите ще си изберът сами или ще дадът пари!

За барбароните не мога да кажа нищо тъй като нямам, но нашия обича да седи в нашия барбарон. Разбира се пада, но с малко помощ успява да се задържи!

# 132
аз съм харесала почти същия уолкър. но има и още някаква функция. може да се разглоби и да се закачи на леглото частта с бутоните.

# 133
аз съм харесала почти същия уолкър. но има и още някаква функция. може да се разглоби и да се закачи на леглото частта с бутоните.
От къде е? И колко струва?

# 134
аз от озон сигурно ще поръчам, но във висвиталис гледах също..

https://visvitalisbg.com/product/kikkaboo-prohodilka-walk-n-lear … -blue-31005030061

Общи условия

Активация на акаунт