Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията на майките относно увеличаването на семейството?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките с по-големи деца и как се справят с ежедневните предизвикателства на многодетното родителство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията на майките относно увеличаването на семейството?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките с по-големи деца и как се справят с ежедневните предизвикателства на многодетното родителство?
Майките се сблъскват с предизвикателства при отглеждането на по-големи деца, като проблеми с пубертет, финансови затруднения и стремеж към разширяване на семейството. Майките споделят съвети и истории за организиране на ежедневието и работа с деца. Те подчертават важността на отделяне на индивидуално време за всяко дете, дори в натовареното им ежедневие. Споделят опит относно трудностите при намирането на баланс между работата и семейството.
-
Какво е мнението на teddyvas за намалените такси в детските градини?
-
Какво е мнението на членовете на форума за подкрепата на семействата и децата?

обаче имам изпити на 20,22,24,25,27,29 ноември
през ден и направо е ужасно...и абсолютно невъзможно да си позволя идване до София между двата изпита...че с ученето съм до под крушата 
за оставянето на децата самички-големите бяха първи и втори клас като стояха сами докато се прибера от работа,даже големият беше в първи клас, а малкият последна година на детска градина и големият вземаше малкият и в къщи
бях вече без мъж ,майка ми на работа
кой да ми ги наглежда...сега вече започнах да оставям/много рядко/ в лошо време Ваня и Павел сами в къщи с уговорката при проблем да ми звънне веднага!
бременеещите - горе главата-малко остана 

, ама липсваш ни .
и все пак чакам да споделите дееееее.

Добре поне че имаме село и там като отидем - правим компоти, буркани с домати, чушки, абе каквото има....