Раждане в МБАЛ ВИТА - тема 9

• 66 090
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 315
  • София
А ако си в самостоятелна стая къде е драмата бащата да може да влиза? Така е в цял свят. Защо да трябва да седя като в затвор? Пет дни, ако си с първо бебе е много време, не е за подценяване психическото състояние. Иначе за влаченето на цялата рода и приятелки в днешни времена и аз съм против, но бащата е друго нещо.
Напълно съм съгласна, не ми е нужно цял народ да идва да ме посещава.. но не виждам какво толкова ще стане ако седи в самостоятелна стая с мен комбинирано с може би някакви нормални мерки като изискване на негативен тест. В Св. Лазар е така и едва ли това влияе на разпоространяването на Ковид, особено ако бащата си седи там от самото начало и се извършва нов тест всеки 24 ч.. най-много да отиде до паркинга.

# 316
Има ли някоя мама родила наскоро при д-р Илиева? виждам, че вече я водят външен консултант и се чудя как се случват нещата, ако съм с избор на екип при нея. Имате ли идея дали тя работи с определени акушерки или който с падне с нея на смяна?

# 317
Момичета, здравейте!
Някой може ли да ми изпрати телефон на д-р Гагова, тъй като изгубих координатите й, а трябва да изпратя резултати по вайбър?

# 318
Момичета, здравейте.

Тази седмица ми предстои планово секцио във Вита и искам да попитам няколко неща?

1. Трябва ли да си нося минерална вода?
2. Осигуряват ли колан за стягане на корема?
3. Бих искала да направя консултация с анестезиолог и кардиолог, което при тях май не е практика. Някоя от вас минавала ли е консултации преди да дойде момента за секцио?

# 319
Момичета, здравейте.

Тази седмица ми предстои планово секцио във Вита и искам да попитам няколко неща?

3. Бих искала да направя консултация с анестезиолог и кардиолог, което при тях май не е практика. Някоя от вас минавала ли е консултации преди да дойде момента за секцио?

Здравей,

1. Да, водата е осигурена от болницата, ако няма толкова родилки дори не трябва да ги подсещаш, сами ти носят или предлагат по няколко пъти на ден. Когато аз раждах бяха малко по бавни и се налагаше да си искам, веднага реагираха.

2.Не, на мен след раждането и изписването аг-то ми изписа такъв и съответно си закупих.

По въпрос 3 нямам представа, понеже бях спешно секцио.

# 320
  • София
Момичета, здравейте.

Няма консултация преди това, идва само специалист вътрешни болести на консултация. Анестезиолога ще те чака направо в родилната зала.

# 321
При мен и при двете раждания дойде в стаята анастезиолог да говорим. А на първото по мое желание дойде кардиолог. Вода осигуряват, за секциото не знам за колани и тн, пясък евентуално?

# 322
При мен не е идвал нито анестезиолог, нито специалист вътрешни болести. Наистина ли при вас са идвали? Много ми е интересно на какъв принцип се решава има ли нужда родилката от консултация.

Колан не се осигурява.

# 323
Вероятно е до договорка със самия лекуващ лекар. Моят доктор е много отдаден и изпълнителен. А и аз съм с алергии, съмнения за пролапс на митралната клапа. А консултацията с анастезиолог за мен си е просто задължителна преди всяка интервенция. Той, акушерката и лекуващият лекар (гинекологът) са най - важните.

# 324
Здравейте 🙂 някой дали е запознат каква е разликата в различните пакети за раждане ?

Това е ценоразписа към момента .
Благодаря предварително на отзовалите се 🙂

# 325
  • Sofia
Здравейте 🙂 някой дали е запознат каква е разликата в различните пакети за раждане ?

Това е ценоразписа към момента .
Благодаря предварително на отзовалите се 🙂
Съветвам Ви да се обадите в болницата.
Аз имах същите въпроси. Когато се обадих имаше леко разминаване при пакетите. Те ми казаха 3 различни цени, а в сайта им има 4. Този ВИП Плюс нещо изобщо не ми го споменаха.

Като цяло вървят без/с избор на екип и самостоятелна стая или не :
- най - евтиният пакет е без избор на екип и не в самостоятелна стая,
- следващият е с избор на екип, но без самостоятелна стая
- и най-скъпият пакет е с избор на екип + самостоятелна стая (2900 за секцио).
Цените са за здравноосигурени.

# 326
Основен - без избор на екип, двойна стая
Основен плюс - с избор на екип и двойна стая
ВИП - с избор на екип и самостоятелна стая
ВИП плюс - нямам идея

# 327
Здравейте момичета, следящият ме Аг иска да пусна антитела заради   резус фактор във Вита както и обременяването с глюкоза с трикратното замерване. Може ли да споделите за колко време излизат резултатите за антителата и  лаборантките лесно ли взимат кръв и спазват ли нормални хигиенни правила? В последната лаборатория в която бях беше скандално, спукаха ми вена  при все че моите са видими с просто око, лаборантката отказваше да слага ръкавици... та сега като ще ме дупчат 3 пъти имам известни притеснения.

# 328
  • Замък сред облаците
Моята следяща във Вита не ме задължава да пускам там и си ходя в лабораторията, от която съм най-доволна. Нямаш ли такава опция?

# 329
Аз си пускам изследвания във Вита и момичетата от лабораторията са много внимателни. Чисто е. До сега резултатите са ми излизали до няколко часа, но при мен не се е налагало изследване за антитела.

Общи условия

Активация на акаунт