Раждане в МБАЛ ВИТА - тема 9

• 65 870
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте,
Минавал само да кажа, че аз съм доволна от раждането си във Вита, тъй като имах голямо чудене преди да избера окончателно болницата.
Всички се държаха професионално и адекватно и определно се радвам, че ги избрах.
Тъй като се наложи да родя секцио, а аз имам страх от упойки, искам да спомена, че анестезиологът д-р Боряна Янева си свърши работата прекрасно и беше много мила през цялото време на операцията. Щастлива съм, че именно тя беше на смяна!

# 886
  • Замък сред облаците
Д-р Янева е супер пич! И готин лаф става с нея Simple Smile А упойката я слага много нежно и внимателно, страхотен контрол.

# 887
Здравейте,

Дали някоя от вас знае Доктор Мирчева извършва ли манипулации като кюретаж?

Благодаря!

# 888
  • София
Дами, аз сега разбрах, че са паднали всички задължителни ковид мерки официално днес.

Някой случайно да се е свързвал с Вита по повода и съответно да знае дали ще се върнат на предишния си начин на работа? (Мен ме гложди таткото да е с нас по време на раждането, ако има възможност.)

Подозирам, че може и да не са взели решение все още де, надявам се да ме огрее до декември.

# 889
Те търсят всякакъв начин тази практика изобщо да не се завръща. Настройте се, че няма да е разрешено, ако слуайно нещо се промени, ще ви е приятна изненада. През 2018, 2 години преди пандемията, бях на преглед в Щерев и там допуснаха мъжа ми с мен, за да види точката, която после се превърна в бебе. Следващият преглед ми беше при Дойчиновски във Вита (търсех второ мнение), той категорично ми отказа да вляза с мъжа ми. На него още тогава бащите му пречеха явно.

Все пак ви желая късмет, щом желаете да присъства мъжа ви.

# 890
Едва ли, казаха, че отпадат всички противоепидемичните мерки, освен в болниците. В доста болници одавна ги допускат, но Вита не е от тях, мисля, че ще си запазят тази практика.

# 891
  • София
Пфу, да, сега се зачетох, че след "отпадат всички мерки" има в следващия абзац "остават за болниците" 😅

Благодаря!

Едва ли, казаха, че отпадат всички противоепидемичните мерки, освен в болниците. В доста болници одавна ги допускат, но Вита не е от тях, мисля, че ще си запазят тази практика.

# 892
И аз не мисля, че във Вита скоро ще паднат мерките, особено пък сега като има толкова болни от някакъв грип/вирус. Настроила съм се, че ще съм сама, но би било приятна изненада, ако ги пуснат поне на свиждане.

Странно за Дойчиновски, моят мъж го пусна на един от прегледите това лято. Понеже не можа да влезе на феталната морфология, го взех веднъж с мен за да види бебето.

# 893
И аз не мисля, че във Вита скоро ще паднат мерките, особено пък сега като има толкова болни от някакъв грип/вирус. Настроила съм се, че ще съм сама, но би било приятна изненада, ако ги пуснат поне на свиждане.

Странно за Дойчиновски, моят мъж го пусна на един от прегледите това лято. Понеже не можа да влезе на феталната морфология, го взех веднъж с мен за да види бебето.

Лична неприязън е имал към мен този човек явно. Grinning

# 894
Хаха ами предполагам, че с времето е поомекнал Simple Smile Но като го подпитах дали се очаква скоро да започнат да допускат бащите в родилното отделение ми реагира доста негативно. Та предполагам няма да е особено щастлив, ако има възможност мъжът ми да присъства на раждането.

# 895
Някои лекари не пускат още докато се гледа с вагинален. И преди сърце. Аз не съм питала Дойчиновски за М, винаги си ме чака в колата, защото принципно и в самата чакалня не е добре да има струпване.

Иначе от 2020 до сега няколко пъти да отменени мерките, във Вита си стои като правило. Мисля, че ще им е оправдание да е така още дъъъълго време.

# 896
ZiggyStardust благодаря за въпроса 😀аз също си го помислих, като разбрах, че отпадат мерките.
 Гледам доста момичета раждат с бащите или поне ги пускат на свиждания в други болници, но явно във Вита няма да стане.

# 897
Момичета, можете ли да ми препоръчате лекар за мамография във Вита, без значение в коя база преглежда? Има едно интервю в сайта на болницата с д-р Крумов, което е по тази тема и останах с впечатление, че той извършва тези прегледи, но от регистратурата не бяха наясно дали преглежда гърди.

# 898
Аз бях виждала рентген в база 1 и питах за преглед- питаха ме дали още кърмя и имам ли конкретни оплаквания.. т.е идеята беше да като спра кърменето и мине малко време пак да ги потърся..(но за мой ужасТ още не съм ☺.. за това следя отговорите по темата)

# 899
Здравейте, момичета, извинявам се, че нахлувам така, но имам нужда от помощ. Цял ден имам контракции и ми се иска да ме прегледат, следя се при АГ във Вита 2, но едва успях да се свържа с регистратура, колкото да ми кажат, че моята докторка няма график за тази седмица и ми затвориха. Имате ли информация дали мога да отида утре там и просто някой дежурен да ме прегледа? Не мога да се свържа с регистратура от няколко часа, от около месец да се свържа с тях е някакъв кошмар.

Общи условия

Активация на акаунт