Раждане в МБАЛ ВИТА - тема 9

• 65 859
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, имам въпрос тези,които се следят при д-р Илиева. Т.к. почти всичките и прегледи и ЖК са в другия МЦ, имате ли идея къде праща за изследване микрибиологията и цитотнамазката и за колко време стават? Подозирам,че пак е във Вита, но не съм сигурна.

Да, във Вита. На следващия ден от МЦ ми изпратиха по Вайбър парола и потребителско име за лабораторията на Вита.

# 181
Потвърждавам , че изследванията са в лабораторията на Вита

# 182
  • София
Знаете ли кога излизат изсшедванията за влгалищен секрет ? Дадох го на 14.01 и днес все още няма резултат …

# 183
  • София
Ако не пише нищо, най-вероятно е чист. Обикновено 3 до 4дни.
Знаете ли кога излизат изсшедванията за влгалищен секрет ? Дадох го на 14.01 и днес все още няма резултат …

# 184
  • София
Ако не пише нищо, най-вероятно е чист. Обикновено 3 до 4дни.

Пише, че резултатите не са готови, но то винаги така пише на микробиология. Нямам идея , на 31ви съм на преглед и ако не са готови до тогава, ще говоря с АГ да провери ….

# 185
Досега са ми ставали за около 5 работни дни във Вита , може да звъннеш да питаш да не са те забравили нещо и просто да не е публикуван резултатът.

# 186
Здравейте, включвам се с 2 въпроса:

1. Правили ли сте ФМ при доктор Мирчева, доволни сте, обстоен ли е прегледът и апаратурата добра ли е  ( имат ли 3/4Д)?

2. Лекарите искали ли са ви да потвърждавате кръвната  група  с тест специално във Вита? Имам две изследвания от различни  лаборатории , но следящият ме лекар каза,че трябва да е потвърдена от кръвен център и пак тррябва да я пускам  във Вита от което не виждам много смисъл, тя няма да се смени Grinning

Здравейте,

Ходих при доктор Мирчева на първа и втора ФМ+ БХС. Прегледите винаги са били обстойни и техниката й е добра. Първа бременност ми е и винаги имам въпроси, а тя ги приема с разбиране и обяснява всичко. Simple Smile

И аз съм доволна от трите фетални мрофологии при Д-р Мирчева. Бяха по 1 час всяка. Много обстоен преглед всеки път. Всичко обяснява и е търпелива, когато бебето не е в правилна/подходяща позиция. Издебва момента и успява да снима и измери това, което трябва. Доволна останах. Препоръчвам Hands Raised Hands

# 187
Явно само при мен е минало за 10-15 минути.
Здравейте, включвам се с 2 въпроса:

1. Правили ли сте ФМ при доктор Мирчева, доволни сте, обстоен ли е прегледът и апаратурата добра ли е  ( имат ли 3/4Д)?

2. Лекарите искали ли са ви да потвърждавате кръвната  група  с тест специално във Вита? Имам две изследвания от различни  лаборатории , но следящият ме лекар каза,че трябва да е потвърдена от кръвен център и пак тррябва да я пускам  във Вита от което не виждам много смисъл, тя няма да се смени Grinning

Здравейте,

Ходих при доктор Мирчева на първа и втора ФМ+ БХС. Прегледите винаги са били обстойни и техниката й е добра. Първа бременност ми е и винаги имам въпроси, а тя ги приема с разбиране и обяснява всичко. Simple Smile

И аз съм доволна от трите фетални мрофологии при Д-р Мирчева. Бяха по 1 час всяка. Много обстоен преглед всеки път. Всичко обяснява и е търпелива, когато бебето не е в правилна/подходяща позиция. Издебва момента и успява да снима и измери това, което трябва. Доволна останах. Препоръчвам Hands Raised Hands

# 188
При мен мина за 20 мин някъде , но ми стана странно, че нямах снимки. А в МЦ Марковс имах снимки и диск също.

# 189
Да, и аз не получих нищо, освен данните от ехографа за тегло и размери и описанието Simple Smile може би просто вече е.много заета, като единствената правеща фетални във Вита, и за това не може да отдели повече време. Иначе пък е мила жена.
При мен мина за 20 мин някъде , но ми стана странно, че нямах снимки. А в МЦ Марковс имах снимки и диск също.

# 190
  • Замък сред облаците
Феталната е между 20 мин и 1 час стандартно, в зависимост как е застанало бебето и колко шава. По-натам ще е подобно и с тоновете, особено ако спи бебето. В Марковс примерно на ранната фетална ме гледаха 20 мин и видяхме подробно абсолютно всичко, което трябва, отделно докторката отдели в това време и достатъчно внимание на 3Д визуализацията, за да ми покаже как изглежда бебето и какво прави. На втората фетална знам, че се гледат повече показатели и може да продължи малко по-дълго отново зависи от благоприятното разположение на бебето, дали се хващат всички органи както трябва (маточни артерии, плацента) и т.н.

# 191
При мен прегледите пре доктор Мирчева бяха много обстойни. Но моето бебче все не заставаше както трябва и така и не успя да го снима и да ми го покаже. Това беше и причината, след като единият от прегледите се проточи много, бебето все не заставаше, за да се види каквото трябва, а накрая и заспа (с гръб към нас! 😀), доктор Мирчева да помоли да се видим отново след една седмица. За този втори опит не платих нищо. Така че това ми направи много добро впечатление-отдели час, но държеше да види всичко, което е необходимо.

# 192
  • София
Да ви споделя нещо чак смешно хах

Понеже нямах резултати от микробиология от 14.01 до сега , звъннах на вита , да не говорим че ми трябваха много нерви докато реално се свържа.. тааа казаха ми, че не знаят какво се е случило, но не е стигнала от рецепция до лаборатория. Тааа или не била надписана, или била забравена. Не се знае.
Честно казано и аз не знам как трябваше да реагирам, но поне няма да плащам още веднъж ако реша да я пусна.
Ще видим в понеделник какво ще е мнението на Мирчева хаха

# 193
Феята на зъбки я е взела...неразбории, дано поне съвсестно ги правят изследванията и поне сега бързо излезе и всичко да е наред, като ти вземат нова.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 00:29 от mexicana___

# 194
  • София
Знаете ли колко време протичат първото измерване на тонове горе долу ?

Общи условия

Активация на акаунт