по едно време. Моят термин беше на 15ти и уж нямаше признаци за раждане, бам изтекоха водите и в петък в 6 вечерта аз постъпих, приеха ме дежурните и след 10 минути и д-р Илиева дойде. Беше с мен от началото до края и тя си ме изроди, даже ми държеше ръката при най силната болка, не както някои лекари, които само седят отстрани и дават акъл на акушерките. Случи се да раждаме две жени едновременно в предродилна и после в родилна. Винаги съм си мислела че бих се притеснила, но то толкова болеше, хич не ми пукаше. Екипът беше много адекватен и акушерките и лекарите и анестезиологът/ д-р Лазаров/. Е сега малко почти не ме хвана упойката, защото докато обезболят едната жена и аз вече бях с 8-9 см, но той човекът не беше виновен. Като цяло аз съм доволна от персонала, мили са и като ги помолех веднага реагираха. Помогнаха ми да се изправя няма и 3 часа след раждането в 3 през нощта се смяхме с акушерките, че лесното мина, сега трябва да си сваля компресионните чорапи...което след бая шевове и епизиотомия си беше приключение. Родилно определено са по-в час от неонатология, там имаше някои изказвания тип "Преобуй си го,че после да не ги пипаме вечерта", все едно то няма да се наака като се наяде, Но д-р Гергинова, която завежда звеното е много компетентна и приятна жена. В неонатология не ми харесаха следните неща:Препоръчани теми