И еднократни гащи ще взема, пък дано не се налага и мина само с превръзка. Дрехите ще ги мисля на място. Зависи колко е клинч януари 
Нямам намерение да си мъкна кинезитопката с мен в болницата, но все пак дали е опция да се разхождаш насам-натам, ако всичко е ок и състоянието позволява? Или те слагат да лежиш и да си чакаш разкритието и после напъваш по гръб? Чувала съм и двата варианта от различни болници като предпочитани методи.
И еднократни гащи ще взема, пък дано не се налага и мина само с превръзка. Дрехите ще ги мисля на място. Зависи колко е клинч януари 
Нямам намерение да си мъкна кинезитопката с мен в болницата, но все пак дали е опция да се разхождаш насам-натам, ако всичко е ок и състоянието позволява? Или те слагат да лежиш и да си чакаш разкритието и после напъваш по гръб? Чувала съм и двата варианта от различни болници като предпочитани методи.
Но да чакам 2 часа + и то с маска на устата ми дойде в повече. Пък и не очаквах, че така ще се получи и вода не си бях взела, което вече си е моя грешка. Иначе разбирам, че винаги може нещо да се случи и да се получи разминаване, не съм чак такова мрънкало
)))
Раничката на гръб, вътре шал, ако ми пече или сега ми духа, ветрилце и водичка. В началото бях "герой" и не си взимах, сега не си позволявам волности
Научих си урока от миналата година като ми спираха цикъла, че с хормоните шега не бива
Препоръчани теми