Раждане в МБАЛ ВИТА - тема 9

• 66 024
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 720
Аз ходя при доктор Несторова. Много съм доволна, изключително мила и обяснява. Само 1 път ми се наложи да изчакам 20 минути, защото закъсня сутринта. Но тя не изражда
Привет, момичета,

Търся си лекар за ЖК, бях се насочила към Вита поначало, но после се разколебах. Надявам  се да си намеря лекар при който часовете що годе се спазват и не се чака по 2+ часа, дали можете да препоръчате такъв доктор?

# 721
Ако секциото ми е сутринта, задължително ли раздвижването е на другата сутрин или има шанс още същия ден след 6-8ч. да стана?

До колкото знам да. Родих в 9 и чак на другата сутрин в 6 дойдоха да ме раздвижат 🙂

# 722
  • София
Мен ме раздвижиха на следващата сутрин. Вечерта в деня на операцията ми предложиха, но не се чувствах никак комфортно. Особено предвид че не бях яла нищо цял ден. Но колкото по-рано започнете да се движите, дори в леглото само, толкова по-добре. Аз си мърдах краката, таза. Бях се схванала от лежане.

Ако секциото ми е сутринта, задължително ли раздвижването е на другата сутрин или има шанс още същия ден след 6-8ч. да стана?

# 723
Благодаря ви Simple Smile И още един въпрос  - искам да съм в самостоятелна стая. В четвъртък ще ме приемат и не знам долу на регистратурата ли трябва да я заявя че искам или горе като ме качат в отделението?

# 724
  • Замък сред облаците
Горе в отделението като попълват документите. Дано имат свободна Simple Smile

# 725
Здравейте,
Бременна съм в 32г.с.+3 и съм се насочила за раждане към болница Вита. Тъй като досега бременността ми е следена в друга болница, днес звънях да попитам как следва да се роди там. Обясниха ми, че е необходимо да запазя час за преглед при доктора, който съм избрала и да се уговоря с него. Притеснява ме това, че ако откаже да води раждането, напредвам във времето. Как следва да се свържа с него, по телефон предварително? Моля за мнение за доктор /прочетох, че всички са добри/

# 726
  • Замък сред облаците
Записвате си час за преглед и отивате на преглед, където си носите цялата медицинска документация от бременността до момента и обяснявате какво искате.

# 727
Няма да откаже никой. Ако случайно ще излиза в отпуск около термина, всеки си има някой, на който си оставя пациентите. Съответно и на вас ще каже кого да търсите и ще ви даде координати. Ако решите да раждате без избор на екип, отивате и раждате при който е на смяна. Задължително викат и този на разполжение, който е един от топ лекарите, т.е. с голям стаж.
Здравейте,
Бременна съм в 32г.с.+3 и съм се насочила за раждане към болница Вита. Тъй като досега бременността ми е следена в друга болница, днес звънях да попитам как следва да се роди там. Обясниха ми, че е необходимо да запазя час за преглед при доктора, който съм избрала и да се уговоря с него. Притеснява ме това, че ако откаже да води раждането, напредвам във времето. Как следва да се свържа с него, по телефон предварително? Моля за мнение за доктор /прочетох, че всички са добри/

# 728
Ками, аз се следя при Дойчиновски. Записвам си час чрез супердок сайта. Може да пробвате така и ако си го харесате, да раждате при него. Мисля, че има часове скоро.

# 729
скорошни часове няма почти никой, понеже наскоро търсих за преглед, мисля че само Чорбова и Богословова долу горе имаше скорошен, както и една млада лекарка Николова, при която аз отидох и останах с много приятни впечатления.

# 730
Благодаря за бързата реакция.
А наблюдения за това как се отнасят към естественото раждане може ли да споделите? Чувала съм, че в частните болници много не им се занимава и ако може да мине секцио, най-добре. това ми е първо раждане и съм доста объркана.

# 731
  • Замък сред облаците
Всички са ЗА естественото, ако няма медицински причини. Политика на болницата е, в синхрон с новите политики на СЗО.
П.п. Раждах юли като ме приеха в 8ч сутринта и родих в 17ч, след индуцирано раждане заради преносване и намалели води. Бях готова и да ме режат, защото бях изкарала точно ковид и се притеснявах за бебето, но никой не ме натисна в такава посока. Няколко страници назад в темата съм описала всичко.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 21:53 от АА

# 732
Доколкото знам, са ЗА естественото раждане. Дори мисля, че нормалните раждания са малко повече от оперативните. Поне като съм си говорила с персонала, докато раждам, така казаха и го говореха с кеф.

# 733
Подкрепят естественото раждане, жената с която родихме по едно и също време е почнала от 7 сутринта, родихме в почти полунощ и си я чакаха търпеливо.

# 734
Благодаря за бързата реакция.
А наблюдения за това как се отнасят към естественото раждане може ли да споделите? Чувала съм, че в частните болници много не им се занимава и ако може да мине секцио, най-добре. това ми е първо раждане и съм доста объркана.

Дойчиновски има час за 11.10. Китанова е добра и има за понеделник. Николов също има за следващите дни. И подкрепям дамите, които са писали, всички са ЗА естественото раждане, ако няма причини за другото.

Общи условия

Активация на акаунт