Раждане в МБАЛ ВИТА - тема 9

• 65 876
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте,
поради отменяне на ковид ограниченията от 14.10, искам да попитам ,дали това важи и за болницата.Смисъл позволено ли е влизане в отделението при изписване,защото назад в коментарите прочетох,че не е.Благодаря ви!
Другият ми въпрос е продължават ли да имат услуга за изготвяне на документ от нотариус  за припознаване на детето от таткото,в случай че няма сключен брак.
Благодаря много:)

# 841
Мерките се отменяха и връщаха няколко пъти, но до колкото знам от началото на 2020 до сега си е забранено във Вита. Но най-добре този въпрос да се зададе директно към болницата. Не мисля, че има как някой тук да знае как ще е там след 2 седмици Simple Smile

# 842
Здравейте,
поради отменяне на ковид ограниченията от 14.10, искам да попитам ,дали това важи и за болницата.Смисъл позволено ли е влизане в отделението при изписване,защото назад в коментарите прочетох,че не е.Благодаря ви!
Другият ми въпрос е продължават ли да имат услуга за изготвяне на документ от нотариус  за припознаване на детето от таткото,в случай че няма сключен брак.

Мога да коментирам по втория въпрос - Август месец имаше такава услуга,да. Майката попълва декларацията с нейните данни и тези на детето; бащата попълва от негово име , подписва се; Трябва да носи и копие от лична карта също.  Това е по спомен. Hug

# 843
Здравейте,

Мога да коментирам по втория въпрос - Август месец имаше такава услуга,да. Майката попълва декларацията с нейните данни и тези на детето; бащата попълва от негово име , подписва се; Трябва да носи и копие от лична карта също.  Това е по спомен. Hug
Супер, много благодаря 😊

# 844
  • Sofia
Извинявам се за въпроса предварително, вероятно не е за тук, но някоя мама, която си е записала при педиатър новороденото във Вита, може ли да ми каже как протича самата процедура.
Харесала съм две педиатърки (д-р Боряна Иванова и д-р Валентина Гергинова), през супердок може да се запише час за тях, но никъде не пише дали записват нови пациенти (32г.с. съм и чакаме бебето около Коледа).
Звънях и на рецепция за пакета, който предлагат за консултации за една година за новородено, ако сте ползвали такъв пакет доволни ли сте? Има ли смисъл от него? https://www.vita.bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82-%D0%B2%D0%B8% … 6%D0%B8%D1%8F~612
Благодаря предварително!

# 845
Не, от пакета няма много смисъл според мен. Трябва да намерите номера на педиатъра, който изберет и да питате дали приемат нови пациенти. Като се роди бебето първото посещение е във вашия дом, така че супердок няма да ви свърши работа.
Извинявам се за въпроса предварително, вероятно не е за тук, но някоя мама, която си е записала при педиатър новороденото във Вита, може ли да ми каже как протича самата процедура.
Харесала съм две педиатърки (д-р Боряна Иванова и д-р Валентина Гергинова), през супердок може да се запише час за тях, но никъде не пише дали записват нови пациенти (32г.с. съм и чакаме бебето около Коледа).
Звънях и на рецепция за пакета, който предлагат за консултации за една година за новородено, ако сте ползвали такъв пакет доволни ли сте? Има ли смисъл от него? https://www.vita.bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82-%D0%B2%D0%B8% … 6%D0%B8%D1%8F~612
Благодаря предварително!

# 846
Съветвам ви са не избирате Иванова, Гергинова обаче е страхотен лекар, не знам как записването Simple Smile

# 847
На мен Иванова не ми допадна, реално тя прегледа сина ми при раждането му, беше адски апатична, че в 12 вечерта някой я кара да работи, после ми обясняваше че детето не можело да се храни нормално / той беше на 1 ден/ и още не знаеше кое му е устата общо взето. Гергинова е чудесна, но е доста заета и виждам, че много рядко има свободни часове за нея.

# 848
За мен Иванова е неадекватна и не умее да комуникира добре с родители. Имам съмнения и за професионалните и качества.
Гергинова е страхотен специалист, има отношение,  внимателна е.

# 849
  • Sofia
Благодаря много за отговорите, отписвам Иванова имаше добри отзиви в Супердок, ама явно до там само. А за Кристин Генкова имате ли някакви отзиви?

# 850
Проверете и доктор Ива Иванова, много готина, сърдечна и мила. Но не знам дали записва нови пациенти, знам, че има часове и в двете бази на Вита и май е доста ангажирана.

# 851
Благодаря много за отговорите, отписвам Иванова имаше добри отзиви в Супердок, ама явно до там само. А за Кристин Генкова имате ли някакви отзиви?

Водила съм по-голямото ми дете при нея при боледуване. Беше много мила, приятна, усмихната. Тогава дъщеря ми беше с коксаки вирус, но още нямаше характерните симптоми, д-р Генкова друго предположи, но не бих казала от това нещо, че е некомпетентна, а просто заболяването беше във фаза, в която не приличаше на себе си.

# 852

Генкова е супер за по-голямо дете, не мисля, че води детска консултация, ппц е пулмолог в Александровска, иначе 2-годишният ми син го беше страх от преглед, тя му даде да преслушва плюшено мече, да й рисува на бюрото, да пише рецепти, подари му спринцовка, на края и прегледа мина лесно и той от тогава с усмивка ходи на лекар.

# 853
Здравейте,

Не се следя във Вита, затова моля за съвет по следния въпрос.

Кои лекари правят БХС в 12 седмица и фетални морфологии след това и вие кой от тях бихте препоръчали? Знам, че заедно с прегледа в 12 седмица се пускат и специални кръвни изследвания, това как става - преди, след прегледа, кой ги назначава и т.н.?

Някой правил ли е и Пренатален тест там, коя марка бихте препоръчали, нямаме семейни генетични аномалии, просто за наше успокоение?

Благодаря предварително!

# 854
https://www.vita.bg/%D0%B4-%D1%80-%D0%BC%D0%B8%D1%80%D1%87%D0%B5 … A%D0%BF%D1%80~884
Ето тук пише за феталната във Вита. Бях преди 3 седмици на втора фетална при доктор Мирчева. Изключително мила и внимателна. Отговори на всичките ми въпроси.
За първата предния ден се ходи на изследвания и след това на другия ден на ехограф. Поне така ми обясни АГ.

Общи условия

Активация на акаунт