Аз лично препоръчвам ФМ в МЦ Марковс (при който и да е лекар, всички са на ниво, аз бях при Атанасова] и отделнл кръвни изследвания в Майчин дом, където са безплатни.
И без това частните болници също пращат изследванията в МД, които имат лиценз за анализа им и данните са на национална база. Така че не виждам смисъл да се плащат излишно. Изключение правят Щерев където пък ползват някаква друга база данни за БХС, която не е национална. (Отварям скоба, че БХС е статистически резултат и показва отклонение при наличието на определени нива на кръвни фрагменти в определени седмици от бременността съпоставени с УЗ данни за нухалната гънка и т.н)
http://genetika.maichindom.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d1%86%d … 0%be%d1%81%d0%b8/
Мирчева иначе ми прави впечатление на много усмихната и приятна жена, няколко пъти я засичах с моята АГ като ходих на консултация.
За пренаталните тестове не мога да препоръчам, в общи линии гледайте цената какво покрива като брой аномалии, които се изследват.
, но ако сега бях бременна просто щях да си спестя терзанията с това БХС, остаряло е като метод.