Образователен Говорилник - тема 19 (предизборна, ДО, Будители, Хелоуин, Ковид и др.)

• 24 392
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • София
В АК сменят и стаите, и сградите Joy

# 241
  • София
А защо не спрат по време на пандемия поне това да правят, не разбирам. Хайде за кабинети по химия, физика и т.н. - ок, въпреки че пак е въпрос на приоритети. Но подгответа да се разкарват 2 часа в един кабинет, 2 в друг...дъщеря ми каза, че в коридорите във 2 АЕГ не можеш да се разминеш от деца, едва си пробиват път.

# 242
  • София
В АК не се разминаваха,  тичаха в една посока Simple Smile.

# 243
  • софия
Скрит текст:
Политик е дамата. Паразит и празнодумец по дефолт. Всички тези неща ги знаем, знаем и какво от това.

.....
Е, аз сигурно съм много наивна, ама си представям, че ако малко повече хора имат съзнание /като да не си пращат болните деца на училище, щото от 10 болни в нашия клас 3-4 си ходеха на училище/, правят задължително тестове в училище два пъти седмично на деца/учители преди влизане, класовете не сменят стаите /при нас поне го правят, никой не ми даде смислена причина защо - стаи нямало...как е в АК между другото - сменят ли там децата стаите?/хората спазват мерките - маски и дистанция наистина, както гледам ги спазват по света, и по-голямата част се ваксинира или се тества - нещата ще се пооправят. Не виждам тя за нещо по-различно да говори. Иначе ти какво предлагаш? Всички Ше Омрем - това ясно, ама на мен този циничен подход не ми допада...
ПП. Някой знае ли дали Онна е добре? Отдавна не я виждам наоколо...
ох, така като се попита за някой и изтръпвам. Дано просто и е омръзнал форума, а не проблеми да я отдалечават!

# 244
  • В офиса
Onna е напълно добре. Сигурно й е писнало от бг мама.

# 245
  • София
Мечтая си и аз за деня, в който ще си имам толкова чудесни занимания, че няма да се сещам за бг-мама Grinning Не мисля, че ще дойде де, да не се залъгвам Simple Smile

# 246
  • Пловдив
Мечтая си и аз за деня, в който ще си имам толкова чудесни занимания, че няма да се сещам за бг-мама Grinning Не мисля, че ще дойде де, да не се залъгвам Simple Smile
Когато си на почивка някъде влизаш ли във форума?

# 247
  • София
Зависи, ако лежа по цял ден на плажа, надниквам Grinning Ако обикалям стари европейски столици и забележителности, не Grinning
Ноооо, нищо подобно не се очертава в следващата половин година.

# 248
  • София
И аз като Пипи - имаме 12 страници домашно по английски (без думите). Е не е нормално това Sad. Кажете ми, че не е нормално Sad

# 249
Все по-рядко влизам принципно във форума, а когато съм на почивка веднъж-два пъти. На път съм окончателно да се откажа дори. Все по-малко теми ми хващат вниманието.

Аш - не е нормално. При нас в момента е по-малко. Но е голям гърч за този FCE.

# 250
  • софия
Вижте сега, преди да се откажете чинно на сбирка. Да се качим на следващо ниво в общуването Simple Smile

# 251
  • София
А, то се оказа, че моят всъщност е блял в часовете през седмицата и сега му се струпват накуп. Блейчо Cry Rolling Eyes Е това е онлайн обучението.

# 252
  • София
И аз като Пипи - имаме 12 страници домашно по английски (без думите). Е не е нормално това Sad. Кажете ми, че не е нормално Sad
Не е нормално. За мен повече от две страници не е нормално. Даже, както не веднъж съм споменавала, принципно съм против домашните при целодневно обучение.

# 253
  • София
Миналият уикенд при нас беше страшно с домашни и уроци, направо се бях пищисала. И пак максималното беше 3 или 4 страници по математика, 2 по български, 2 по английски. Ама и с нови думи по немски и нови уроци по всички разказвателни. 10 или 12 страници по един предмет ...мне.
Този уикенд е по-добре, направо не я усетих вчера кога си написа.

# 254
Аз имам наблюдение от миналата година. Принципно при онлайн не смогват да направят толкова неща колкото в училище. И без да искат учителите заповат да прехвърлят една част към домашните. Даже мисля, че не е толкова осъзнато, колкото в стремеж да минат материала и да го упражнят.

Общи условия

Активация на акаунт