Образователен Говорилник - тема 19 (предизборна, ДО, Будители, Хелоуин, Ковид и др.)

• 24 798
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • София

Близалките има ли ги по аптеките? Имат ли вкус? Бих купила за вкъщи.
Имат, бе - малина, череша, пъпеш... Какви искаш? Ох, бе, Олив! Joy https://lysoform.bg/magazin/test-blizalka-barz-antigenen-test-sa … -na-pcr-covid-19/

Много са яки коментарите от фейса. Проблемът е, че не ти връщат материала - всичко друго е екстра. Ама да не ти връщат плюнката... Това си е чист обир! Laughing

# 331
  • София
Те и тук конспиративните теории не спират:

Значи трябва да си поставим ваксина, а догодина пак и така докато не станем зависими. И после ваксините стават платени и опааа Flushed

Скрит текст:
Ще имаме сбирки на анонимните ваксинохолици. Здравейте, аз съм Аш. Зависима съм от Ковид ваксината от около 2021 г. ... Grin

# 332
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ох, бе! 🤣

# 333
  • София

Близалките има ли ги по аптеките? Имат ли вкус? Бих купила за вкъщи.
Имат, бе - малина, череша, пъпеш... Какви искаш? Ох, бе, Олив! Joy https://lysoform.bg/magazin/test-blizalka-barz-antigenen-test-sa … -na-pcr-covid-19/

Че как иначе ще накарат децата да ги ползват? Joy Вервай ми, ще има скоро и с вкусове.

# 334
  • София
Развеселихте ме Simple Smile
Значи след като се опитваха да ни промвнят ДНК-то с ваксините, сега пък искат да сабират ДНК. Не знам дали да плача или  да се смея. Просто не мога да повярвам докъде се докарахме и колко невежи са голяма част от обществото ни.

Съгласна съм да тестват учениците всеки ден, ако това ще е цената за ПО. Но имам съмнения, че ще успеят да го приложат масово. Дано поне дадат автономия на училищата и да разрешат ПО където децата се тестват (не само 1-4 клас).

# 335
  • Пловдив
А италианския на какво ниво ще го покрие до края на средното образование Старшият Simple Smile?
Теоретично до С1. На практика... В1-В2 с усилията, които не полага старшия Simple Smile Езикова гимназия е. ЕГ Иван Вазов, Пловдив - хвърли едно око, ако искаш. Нямат учебници, неговия випуск почти всички класове са с хромбуци на училище, учителите работят с тях в интерактивна среда. Което в сегашната ситуация с ДО много улеснява нещата. Нашия не е много прилежен ученик.

По английски ще покрие С1 до година-две. Въпреки мързела си. Майка му го казва.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 18:49 от Янтра

# 336
  • София
Ейй, тва ДНК на бай Пешо от Сусурлево, мира не му дава на Бил Гейтс, ни да го открадне може, ни да го промени може, бай Пешо е нащрек! Бай Пешо бди! пУкни се, Бил Гейтсе!

# 337
  • Пловдив
Аз още си чакам чипа....

# 338
  • София
ЕГ Иван Вазов в Пловдив не е ли на Шарки езиковата гимназия?

Тук стана много весело днес, но като зачетох сега някои учителски фейсбук групи за предстоящите тестове и после коментарите на самите учители, чак се възмутих. Толкова негативизъм, отричане и безумни философски речи не бях очаквала от нашите учители.

Аз още си чакам чипа....
Смени си мрежовата карта. Така няма да дойде Unamused

# 339
  • Пловдив
Ама нали идвал безплатно с ваксините бе! Аз защо се ваксинирах?!!?!

# 340
  • София
Как не си очаквала, бе, Ашче, при 20% ваксинирани учители. Това за много Ентелект ли ти говори - щот на мен не.

# 341
  • София
Ми не знам, Бърди. Мислех ги за по-позитивни хора. Айде решили да не се ваксинират, хубаво - страх ги е, не вярват. Ама чак такъв негативизъм, вайкане, клетви, инат .... (за тестовете)

# 342
  • Пловдив
Бърди, аз от учителите горе-долу го очаквах, от лекарите обаче не. А това е страшното, с лекарите.

# 343
  • софия
ЕГ Иван Вазов в Пловдив не е ли на Шарки езиковата гимназия?

Тук стана много весело днес, но като зачетох сега някои учителски фейсбук групи за предстоящите тестове и после коментарите на самите учители, чак се възмутих. Толкова негативизъм, отричане и безумни философски речи не бях очаквала от нашите учители.

Аз още си чакам чипа....
Смени си мрежовата карта. Така няма да дойде Unamused

Бе ти в паралелна държава някаква ли живееш?!
Аз пък никак не съм изненадана.

# 344
  • в страната на чудесата
Бърди, аз от учителите горе-долу го очаквах, от лекарите обаче не. А това е страшното, с лекарите.
Кой те разочарова, мила? Кое те стресна толко страшно?

И аз не давам леля цена да бърка. Ще си прави теста сам Simple Smile
Но чух, че частните май няма да бъдат облагодетелствани от free тестове. Време е за бунт. Че ми дойде до гуша да плащам за ДУ.
Ще наема данъчен консултант. Пука ми за нивото. Ако ще и А1 да завършват.

Общи условия

Активация на акаунт