Образователен Говорилник - тема 19 (предизборна, ДО, Будители, Хелоуин, Ковид и др.)

• 24 361
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Няма адвокати, директно в затвора.
Айде, Ашчето да ви покаже новата МЗ сглобка, а аз ще ви пусна предишните. Един, който следвам във фейса, ги събира.

# 631
  • София
Иначе, другият ми хит от ковид темата днес е, че това, което рнк ваксините правят с клетките ни е незаконно и сега са го разрешили само защото е пандемия.
Това съм го пропуснала. Обаче вчера имаше предложение с "официално съобщение" да въведат глоби в размер от 1000 до 5000 лева и ей как щели да се оправят нещата. Joy Мислех да ги уведомя, че това може да стане само със закон /и по никакъв начин с "официално съобщение", каквото и да значи това/, а сега малко няма НС, но реших да ни им помрачавам ентусиазЪма. Laughing

# 632
  • София
Ами ето го Rolling Eyes

# 633
  • София
Това е насочено към младите и предвид това, не е толкова зле. Посланието е: ако си ваксиниран, купонясваш, ако не си - стоиш си вкъщи.

# 634
  • София
Оф, на мен ми изглежда като заплаха.

# 635
  • София
Абсурдно е това, хората не се ваксинират заради страх и заради фалшиви новини и информации. Единствено в тази посока би имала смисъл една кампания. Всичко останало е 'да гепим едни пари, той племенника ще пусне тука две картинки от нета.' Направо е скандално, според мен.

# 636
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес си имам гостенин:

Голям бонбон!

# 637
  • софия
пропуснахме будителската част от темата в темата Simple Smile

До мен достигна слух, че от 5-ти (петък) всички щели да се връщат в училищата.... Някой друг да го е настигал подобен слух?!

# 638
  • София
Не, нямам такова инфо. Последно казваха най-рано от 08.11..

Гадамер, голям сладур този гостенин Simple Smile

# 639
пропуснахме будителската част от темата в темата Simple Smile

До мен достигна слух, че от 5-ти (петък) всички щели да се връщат в училищата.... Някой друг да го е настигал подобен слух?!

Силно се съмнявам. Статистиката е ужасяваща. А и не виждам знаци, че са се организирали с тестването. Учителите отказват.
Някой има ли инфо в ЧУ ще има ли безплатни държавни тестове, или пак нашите деца ще са едни други деца, на които родителите само плащат данъци?

Уикенда бяхме на Бяло море. Топло, слънчево и светло. Много свеж въздух и открихме страхотна таверна с пресни октопод, калмари и див лаврак.

Говорихме си с една българка, живееща там от 25 години. Боледуват си и там, но не влизат в болници и фаталните случаи са малко. Защото, каза, гърците са масово ваксинирани. Simple Smile
А ние ще им ползваме болничните легла. Sad

# 640
  • в страната на чудесата

Родителите ли, Амели, или децата Sweat SmileJoy

# 641
  • софия

Родителите ли, Амели, или децата Sweat SmileJoy
хахаххаха
да ти кажа честно, няма да сбъркат ако върнат и голяма част от родителите в училищата ....

# 642
  • Отвъд алеята зад шкафа
Привет! Черпя виртуално, защото днес имам рожденичка!

За подарък спретнах билети на Уембли за Ед Шийран. Чак се разрева от радост 🥲

# 643
Да ти е здрава и много успешна! Само радост да ти носи!

Ох, аз видях, че Imagine Dragons идват в Европа. Това ни е мечтата на цялото семейство. Освен това исках на ColdPlay по същото време да ходим, но испуснах пускането на билетите. Изобщо...

# 644
  • в страната на чудесата
Честит празник, Гадамер!
Да е късметлийка дано!

Общи условия

Активация на акаунт