Образователен Говорилник - тема 19 (предизборна, ДО, Будители, Хелоуин, Ковид и др.)

• 24 381
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • в страната на чудесата
Аш, надявам се, че не приемаш постовете ми като лично насочени към теб. Върнах се да прочета, не забелязвам причина да си остра. Но ако намираш - съжалявам наистина, не е лично.

Изборът на университет философски с нищо не се различава от избора на училище Simple Smile с всички методи, с които скачаме да защитаваме направения избор. За различните образователни етапи. Затова е университет, а не политехническо училище.
Уменията са важни и ще стават по-важни, със или без харвардска/холандска диплома.

# 616
Никога не   е късно, ако наистина го искате.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 20:39 от Анонимен

# 617
а какво се има предвид под социалистическо-либерални идеи, и по-специално в контекста на американски такива?

# 618
  • София
.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 17:02 от Аш

# 619
  • в страната на чудесата
Аш, съжалявам. Изобщо не ме интересува кой къде живее или пътува или има намерение. Светът е голям и възможности много. Обсъждаме емиграцията въобще, образованието въобще, а не твоите планове. Съжалявам ако съм те оставила с друго впечатление.

# 620
  • софия
Чакайте, бе хора, какво ви стана!?

# 621
  • София
Нищо не ни е станало. Разбрахме, че желанието за по-добро образование е някакъв фетиш Simple Smile - и то в темата, в която образованието "уж" е на почит.

# 622
  • София
Ох, стига сте си трили постовете, че се губи нишката! Frowning1  Аз сега как да коментирам? Joy

# 623
  • София
С едно тихичко наздраве, maybe?

# 624
  • София
Абе, стига сте се дръляли! Я да ви споделя какво прочетох сега в ковидната тема /тя е преобладаващо скучна, но има и страхотни попадения/:
"Ето затова си чакам аз лично ваксината на Санофи. До няколко месеца трябва да е налична вече. Вкарват ти готов вирусен протеин, а не ти карат твоите клетки сами да го произвеждат. Предпочитам да ми вкарат произведен вече вирусен протеин, отколкото да ми вкарват иРНК която да заразява клетките ми и да ги кара да започнат да произвеждат вирусен протеин, вместо да си гледат нормалната клетъчна работа. От къде на къде, ваксината ще кара моите собствени клетки да произвеждат вирусния протеин, все едно че наистина са заразени с вируса. Не е ли сто пъти по-добре, този вирусен протеин да се вкара в организма вече готов. "
Joy

Цялото е велико, но подчертаното направо кърти! Laughing

# 625
  • София
А плаката на МЗ за ваксините видяхте ли Joy

# 626
  • София
Аз го видях и се чудя на кой идиот му е дошло на ума да пусне такъв плакат.
Тъжното е, че от ходини нивото по тези министерства е такова, но сега особено ясно лъснаха всички дефицити, некадърност и безсилие.

# 627
  • София
Аш, като каза А, кажи и Б. Не сме.

Ааа, що? Нали некадърните ги изчегъртаха?

# 628
  • София
Това е май третия подобен плакат на МЗ. Наистина не знам какви имбецили работят там.

Иначе, другият ми хит от ковид темата днес е, че това, което рнк ваксините правят с клетките ни е незаконно и сега са го разрешили само защото е пандемия.
Аз предложих да ги дадем на прокурор, ама ми казах, че докато не разбера как работят ваксините, не мога да разбера какво ми се говори.
Незаконници такива. Гешев за тях!

# 629
Адвокат ще им трябва ли?

Общи условия

Активация на акаунт