Образователен Говорилник - тема 19 (предизборна, ДО, Будители, Хелоуин, Ковид и др.)

• 24 339
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Честит рожден ден на сина на санака и на дъщерята на Гадамер (на патерици)! Да са ви живи и здрави, много енергични, успешни и да ви радват!:cake: Balloon

# 661
  • София
Честит Рожден Ден на децата на Санака и Гадамер и от мен! Да са ви здрави, успешни и много щастливи Simple Smile

# 662
Да са ви живи и здрави децата, Гади и Санака!

# 663
  • софия
Sanaka, честит да ти е рожденника! Много да е здрав, щастлив и любопитен!

# 664
Честит РД на децата на Гадамер и Санака. Лесно да им се получават нещата.

# 665
Всички скорпита да са здрави! Моят мъж също имаше РД на 1-ви, та съвсем знам от личен опит какво нещо е скорпионът.

# 666
Казват, че имало бели и черни скорпиони. Така, че явно зависи.

# 667
  • София
Санака, жив и здрав да ти е рожденика Simple Smile

Аз да се оплача- при антитела над максимума на лабораторията преди месец, съм с положителен домашен антигенен и доста симптоми. Утре ще пусна PCR... после да ми говорят за наличието на антитела и защо в чужбина не ги изследват.. пуууууууу

# 668
  • софия
rainy,  не се ядосвай. Всичко ще е наред. Оздравявай бързо и се грижи за себе си.

Честито връщане на 1-4 клас в училище. Да видим какво ще стане, малко топката е в родителите -трябвало 50 % да са "за" присъствено и съгласни с тестване.
Очаквам масово да се изпокарат в класове и училища...

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 19:54 от Амели

# 669
  • София
Амели, къде го четеш това за 50-те%? До преди малко четох заповедта на здравния м-р, да не е излязла и тази на образователния?

Рейни, къде се разболя и ти, бре? Стискам палци да оздравееш бързо.

# 670
  • Отвъд алеята зад шкафа
Рейни, щом имаш антитела, трябва леко да мине. С ваксина ли си или преболедувала?

# 671
  • София
Чета я тая заповед, в която се казва, че от 04.11 влиза в сила и учениците могат да са присъствено, ако се тестват
https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/11/03/zapov … q81ZytG6rzz1e0qQA

Вижте т18,19,20... , а заповедта влиза сила от утре... Grinning

С Пфайзер съм аз, края на Юни ми е втора игла. Къде се разболях- не знам уж доста се пазя, ма на. За момента ме мъчи хрема и вълчи глад. Лежа си в леглото отделена от домочадието, което придоби всички симпатични симптоми, но с отрицателни тестове. Утре PCRите ще кажат, а до тогава имам 5 книги, които чакат изчитане. Ще се работи, но поне няма да върша други неща Grinning

# 672
  • София
" XIII. Заповедта влиза в сила от 4.11.2021 г., с изключение на т. I, 18-21, които влизат
в сила от 8.11.2021 г.
"

# 673
  • София
Корекцията приета.. и пак може 2 дни по-рано. Нали най-рано от 10.11?

# 674
Поправете ме ако греша, но това обхваща всички ученици, нали?

Общи условия

Активация на акаунт