Образователен Говорилник - тема 19 (предизборна, ДО, Будители, Хелоуин, Ковид и др.)

• 24 285
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Сатаната е нов герой и за мен, Фенси Simple Smile Бах тоя бай Пенчо от Сусурлево, дето Сатаната, Бил Гейтс и извънземните са приритали за душата и имането му!

# 91
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, как не знаете религиозната теория на конспирацията? По принцип не е само Ковид, а също и изригването на вулканите, наводненията...всичко предвещава края на света. А 5G е черешката на тортата.

# 92
  • В офиса
хахахахаха, мен ме разсмя това "ами четете"
Човек може да има каквито и да е бръмбари в главата си, човещинка е, но да искаш да изкараш хората, които нямат твоите бръмбари незнаещи, нечетящи и неграмотни, е за това се иска мнооого.
Между другото религиозните до сега си слагаха ваксини, чудя се какво им е специалното на тези за ковид, пък че и на двата вида, че изведнъж станаха белег.  А с белега от ваксината за едрата шарка какво са направили, те вече са дамгосани да служат на сатаната.

# 93
Ох, с глас се смея!
Тази група е много зле. Повечето писания нямат нищо образователно.
Виж обяснението на госпожата се вписва в иновативно.

# 94
  • София
Постнах този текст с белязването преди няколко седмици тук. Тогава яко ме бяха депресирали простаците и ненормалните, ама то има ли смисъл да им се връзваме на тях Rolling Eyes. Яд ме е на управлението - нищо не направиха, за да оберат поне нормалните да се ваксинират. Нормални, некрайно мислещи хора нямат идея за ползата от ваксините Flushed

# 95
  • София
Ъъъ, с две дози на Модерна съм и нямам нито един белег, никакви метални предмети не се лепят по мен и рог на челото не ми израства Dizzy Face
Дали са ми сложили фалшива ваксина???

# 96
  • софия
Ъъъ, с две дози на Модерна съм и нямам нито един белег, никакви метални предмети не се лепят по мен и рог на челото не ми израства Dizzy Face
Дали са ми сложили фалшива ваксина???
фалшива е.
Аз като мина покрай хладилника и всичко ми се лепи, ама щото мойта е истинска.

# 97
  • София
И все пак днес до 17:00 часа са поставени 23 000 дози ваксини. В сравнение с по 6000, както беше досега, направо си е победа. Колкото и неадекватен и неприятен да ми е Кацаров, това да успее да направи, ще го призная.

Аз отдавна установих, че ваксината ми /и моята е Модерна/ е фалшива - GSM-ма не ме засича като устройство.

# 98
  • София
А моя директно 5Gто подкара. Дали съм истински Модерна?

Сега чакам да минат две седмици от Инфлувака и се строявам и аз на опашката за бустерна доза.

# 99
  • София
Амели Simple Smile Осъмних  аз, че нещо не е наред. Грешната ваксина сме си сложили. Simple Smile
О-то е умишлено
Знаех си аз, че само забраната за посещения на кръчми и МОЛ-ове е в състояние да стресне българина. Браво. Дано удържат с тази мярка.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 19:24 от rosi_ta

# 100
  • В офиса
Ох, възрастните трябва да се ваксинират. тях как да убедим.
Честно, на мен ми е все тая кой от младите е ваксиниран и кой не. Поемат си риска, не мрат толкова често, малко като пушенето на цигари, или карането с превишена скорост. Твое тяло, твой риск, нали така. Ако хората над 60 години бяха ваксинирани на 90%, обаче, болниците нямаше да са претъпкани. И точно това гледаме в западна Европа.
Чакам Лейка да ме бие Stuck Out Tongue
А Ежко защо е с бан, този ваксиниран антиваксър и еретик започва да ми липсва.

# 101
  • София
Само за карането с превишена скорост не съм съгласна, че рискът си е само твой.

# 102
  • софия
ама той Ежко не е антиваксър. Ти антиваксър с ваксина виждала ли си?

Моят татко днес се ваксинира. Както обичам да казвам, наистина умният човек си е умен човек.
Ваксинира се днес, не заради мерките, ами защото дъщеря му два месеца оживяваше от зъб и всичко което трявабаше да се направи остана да чака. Но понеже трябва да пътува за изборите, а аз искам да е около мен покрай ваксините - ако нещо има нужда от помощ да съм налична, трябваше да се отиде днес или утре. Сега ше влезе в статистиките на "принудените" да се ваксинират, ама какво да се прави. Изобщо днес беше особено продуктивен ден. Три дни след последната ми среща със съболекар вече нищо не ме боли и това се усети веднага.
Лошото е, че малката се разболя. Ще правим тест явно утре, натам вървят нещата Sad

Относно ваксините, разни приятели вече се запоказваха ваксинирани в последния месец. Амели харесва това! Simple Smile

# 103
  • Отвъд алеята зад шкафа
И сестра ми днес се ваксинира. Юхууу! При нея баш достъпът до фитнес и заведения беше разковничето. Бързо се организира.

Аз съм на фитнес, докато детето плува, има си хора в басейна както винаги. Иначе ми искаха зелен сертификат, де.

Днес във фейса съм направо с брадвата, подпуках ги всички антиваксъри и конспиратори сред познатите.

# 104
  • София
Моите свекъри сложиха първа игла още февруари. Изобщо не сме им давали опцията да избират, заповядахме им.

Общи условия

Активация на акаунт