Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 73

• 36 295
  • 791
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Предните ми две бременности ги разбрах,когато бях на по-4-5седмици.И чертите бяха бледо розови.За това се учудих,когато този тест беше с ярка черта от там направих асоциация,че може да е напреднала бременност.
ЧХГ при всяка бременност се увеличава с различно темпо. От неговото нарастване зависи и наситеността на чертичките.
Няма място за сравнение.

И аз не бих чакала петък. В петък бих повторила, за да видя дали нараства.

# 151
Кърменето не пази от бременност. Ако цикъла е дошъл, е възможно да е нередовен. Ако не сте имали кървене след раждането, можете да забремеете при първата си овулация, защото тя е преди кървенето и въобще да не настъпи такова.
Пуснете ЧХГ веднага, след това отново след 24 часа, за да се види дали нараства. Некадърен лекар осакати моя приятелка като не видя извънматочна и докато направи ЧХГ на своя глава, се наложи операция и загуби 2те си тръби.
Веротно при вас се касае за прекалено ранна, за да се види на ехограф. Направете ЧХГ веднага, за да се знае какво е положението.

# 152
Благодаря ви за отговорите.🌹 Ще направя ЧХГ и ще видим какъв ще е резултата .
Имам болки от цялата лява страна на кръста от няколко седмици -рамо,кръст и от вчера яйчник..
Вчера след като през няколко минути губих съзнание за секунди и това продължаваше с часове,реших да направя тест и нататък казах какво се случи..За пръв път ми се случваше подобно нещо..Помислих,че е от кръвното,но не беше..
Благодаря ви отново за отзивите..Живи и здрави 🌹🌹🌹

# 153
Леле, с този ъпдейт нещата не изглеждат изобщо добре. Едностранна болка в рамото, губене на съзнание, аз бих тичала в момента на спешен преглед при най-добрия лекар в града. Без да искам да ви плаша. Това не е нормално нито за бременна, нито за небременна жена.
Вече ми звучи като извънматочна бременност.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 11:52 от Pistachio

# 154
*ĤĚŇĂ*, отидете веднага при друг лекар, моля ви. Успех, дано да е най-безобидното възможно обяснение на вашите симптоми.

# 155
Приготвям се и ще отида определено,и аз не мисля вече да чакам..По-зле ще стане,по-добре няма да стане..
Живи и здрави и на бременните,леко и без проблвмно бременеене и раждане..🌹

# 156
  • sofia
Успех на теб!

# 157
Ето симптоми на извънматочна

Стискам палци да не е това, но колкото по-рано се открие, толкова по-добре.

# 158
Хена, стискам палци за положително развитие и бързо разрешение на ситуацията! Успех!

# 159
При някои видове кисти може да се даде положителен тест за овулация или за бременност. Както беше и в моя случай. Понякога са големи, притискат нерв, предизвикват гадене, повръщане, главоболие, болки в тялото, трудно изхождане и т.н.
Понякога може гинеколог да не види киста или бременност...както е и в моя случай.
Аз се оказах бременна в 12 седмица при преглед. При предишен такъв, съм била в 8 седмица, но гинеколога не видя  бременност. А имах всички симптоми - корема порасна, пъпа изпъкна, главоболие, гадене и т.н.
Кърмене не предпазва от бременност. Не е нужна менструация за овулацията.

Аз също бих повторила прегледа, ни не при кой да е специалист, и не в спешно отделение. Ще ми обърнат повече внимание.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 12:29 от palmi4kata

# 160
Здравейте.  13г.с съм и днес на прегледа се видя,  че бебчо е главично предразположено.  Докторката каза, че още е рано и сигурно ще се върти доста. Та има ли някой от вас в това положение и после бебчо да се е завъртял?

# 161
  • София
Моята госпожица се завъртя чак края на 5-ти месец. Не се притеснявайте има време.

# 162
Здравейте.  13г.с съм и днес на прегледа се видя,  че бебчо е главично предразположено.  Докторката каза, че още е рано и сигурно ще се върти доста. Та има ли някой от вас в това положение и после бебчо да се е завъртял?

Тепърва ще се върти доста Simple Smile моята е била седалищно, напречно, главично аз съм в 22+6 Simple Smile та чак след 32гс се гледа как е застанал бебо вече .

# 163
Това не може да е сериозен въпрос 😃 Бебето е едва няколко сантиметра, ще има да се върти във всички посоки още доста време. Някои се завъртат чак преди раждането. Изобщо не го мислете отсега.

# 164
Аз не го приемам за сериозен въпрос защото док каза,  че е още рано и ще се върти доста.!  😀 Просто исках да знам дали и други мами са били с главично.!
Това не може да е сериозен въпрос 😃 Бебето е едва няколко сантиметра, ще има да се върти във всички посоки още доста време. Някои се завъртат чак преди раждането. Изобщо не го мислете отсега.

Общи условия

Активация на акаунт