Прахосмукачка робот - 22

• 71 050
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, искам да попитам хората който имат Roborock S5Max от къде са го закупили и дали са доволни от робота от страна на почисвтане. Вкъщи имаме един малък килим и основно е паркет и плочки. С наближаването на черния петък се надявам да му падне цената в някой бг сайт. Сега като гледам в повечето е 750 лева.

# 121
S5 Max e ok,но както вече писах по-горе, Dreame D9 е по-добър.
По-мощен, по-голям контейнер за боклука, по-евтин - 499лв. oт БГ.

Също ползва на Шаоми приложението - Mi Home.

# 122

Аз гледах че приложението на Roborock е по добро от това на Xiomi и че само с него излиза mapping не знам за Dreame как ще е.

# 123

Всичко си има, все пак е с Lidar.

# 124

Здравейте, от вчера  има Робо макс5 и искам да попитам дали наистина трябва да го държа постоянно включен в зарядното и в тока?Живея на място на което често прекъсва тока(за по 1-2секунди или 1-2ч.)!
Аз си го купих за 601 лв ,пристигна за 7 дни чрез помоща на група https://m.facebook.com/groups/795791053941687/?ref=group_browse

# 125
Търся отзиви за Irobot roomba 694, не намирам във форума, дали все пак някой може да сподели информация или отзив?

# 126
  • София
Аз също обмислям покупка на прахосмукачка -робот. Спряла съм се на Roomba i3+/3558/. Някой с отзиви?

# 127
Някой ползва ли виртуални стени за румба тези дето са по 100 лв да ограничи дадена зона.
 Нали взех i3, но няма опция през приложението за ограничаване.
Искам да огранича зоната в коридора към обувките, засега слагам препятствия отпред, но не е много удобно JoyJoy

# 128

Здравейте, от вчера  има Робо макс5 и искам да попитам дали наистина трябва да го държа постоянно включен в зарядното и в тока?Живея на място на което често прекъсва тока(за по 1-2секунди или 1-2ч.)!
Аз си го купих за 601 лв ,пристигна за 7 дни чрез помоща на група https://m.facebook.com/groups/795791053941687/?ref=group_browse

Може ли на лично съобщение да ви пиша ?

# 129
  • София
Здравейте, чудя се дали може да се ползва робот за апартамент и да си го нося уикенда и на вилата - или поне докато преценя дали това е уредът за мен? Дали ще се объркват картите или има как да го въведа като отделни жилища/етажи?

# 130
Има роботи, които могат да запаметят повече от една карта.

# 131
Някой ползва ли виртуални стени за румба тези дето са по 100 лв да ограничи дадена зона.
 Нали взех i3, но няма опция през приложението за ограничаване.
Искам да огранича зоната в коридора към обувките, засега слагам препятствия отпред, но не е много удобно JoyJoy
Аз имам виртуални стени - бяха ми в комлпекта и към двата робота. Вършат работа. Тази, която ми е от и7+ дори е неразопакована.
Ако те интересува, можеш да ми пишеш на ЛС.

# 132
  • София
И аз имам 2 бр. виртуални стени към моята 980. Едната я пробвах, слагах я около елхата една зима и това беше. Повече не съм я ползвала, нямам какво да ограничавам. Другата дори не съм разопаковала.

# 133
Аз нямам вртуална стена, но все се каня да си купя.
Искам да огранича достъпа до купичките за храна и вода на кучето.

# 134

Може ли на лично съобщение да ви пиша ?
Да ,разбира се

Общи условия

Активация на акаунт