Готови ли сте за промяна? Включете се в нашата #SwitchToDove мисия!

• 18 039
  • 459
  •   1
Отговори
# 420
Да върна старите си килограми от преди раждането, за да се чувствам по добре и по уверена!

# 421
  • София
Да бъда по-уверена.

# 422
  • Велико Търново
Да успея да преодолея някои вътрешни терзания, които имам напоследък

# 423
Искам да променя начина си на живот, да съм малко по-независима.

# 424
  • Варна
 Да сваля излишните килограми.

# 425
Искам да съм по-смела и с повече самочувствие .

# 426
Да сваля малко килограми, за да се чувствам добре

# 427
Да съм по - смела и уверена

# 428
Да сваля излишните килограми.

# 429
За да се почувствам по-уверена и свободна трябва да пътувам повече!

# 430
Готова съм за най-трудната промяна в моят живот - превръщане на момиченцето в жена. Ще ми е много трудно защото не ми идва от вътре, но ще се постарая с помощта на #SwitchToDove

# 431
Да си позволявам по често пътуване и почивка

# 432
Увереност – всички я желаем, но често се оказва по-неуловима, отколкото бихме искали.
Dove е тук, за да ви помогне да преодолеете несигурностите, свързани с вашето тяло. Подгответе са да започнете нов живот, изпълнен с любов към вас самите!

За да преодолеете несигурностите, свързани с тялото, първото нещо, което трябва да направите, е да спрете да ги изричате на глас. Помислете за това – повечето от нещата, които казваме на себе, не бихме се осмелили да кажем на приятелите си. Направете още днес обещание да не се оплаквате и обиждате сами.

Научете се да бъдете щастливи с нещата, които имате, защото истинското щастие не се определя от външното, а от нашата нагласа. Излезте извън зоната си на комфорт и бъдете готови да се преборите със страховете си и наложените от обществото стереотипи. Щастието е свободата да бъдем себе си, да се обичаме такива, каквито сме – въпреки всички недостатъци и промени, които са настъпили с тялото ни.

Знаехте ли, че смайващи 93% от жените са недоволни от подмишниците си?

Вдигнете ръка, ако сте готови за промяна!
Включете се в нашата #SwitchToDove мисия и почувствайте свободата!
Участвайте с коментар в темата и 100 от вас ще имат шанса да спечелят комплект с нашия обичан от милиони жени по света дезодорант против изпотяване.

Dove Original предоставя до 48 часа защита против изпотяване с деликатно ухание, която ви подпомага да се чувствате сухи, свежи и уверени през целия ден. Уникалният ни ¼ овлажняващ крем спомага за намаляване на дразненето, което редовното бръснене на подмишниците може да предизвика.

Споделете в темата една промяна, която искате да направите за себе си, за да се чувствате по-уверени и свободни!

На 16 ноември ще изтеглим на случаен принцип 100 потребители, които ще получат Dove Original за тест, срещу ангажимент за попълване на кратка продуктова анкета. Нека се преброим кои от нас са готови за #SwitchToDove

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

# 433
Промените, които искам да постегна в мен са доста - да бъда по търпелива и да контролирам нервите си, когато детето ме ядосва. А на физическа основа бих желала да сваля няколко килограма останали от бременноста ми и да намеря време за спорт.

# 434
Да подобря уменията си да говоря английски свободно.

Общи условия

Активация на акаунт