Готови ли сте за промяна? Включете се в нашата #SwitchToDove мисия!

• 18 036
  • 459
  •   1
Отговори
# 45
Искам да променя режимът си на хранене, за да възвърна старата си форма и излъчване,да се чувствам млада и със тонус

# 46
  • Стара Загора
Искам да организирам ежедневието си, да започна да водя по-здравословен и смислен начин на живот.

# 47
На намеря повече време за себе си и да спортувам активно.
#SwitchToDove

# 48
  • Някъде там, ела и провери...
Споделете в темата една промяна, която искате да направите за себе си, за да се чувствате по-уверени и свободни!

За да се чувствам по - уверена и свободна, бих искала да постигна максимална емоционална стабилност, за да не позволявам на ежедневния стрес и напрежение да ме "мачкат" 💛

# 49
Бих искала да "намеря" отново мотивацията си за спорт и като цяло вдъхновение за редица други начинания..

# 50
  • БГ
Много бих искала да сменя работата си!
Знам, че момента е труден и всеки пази мястото си, но има и граница, която трябва да си поставя и да намеря баланс за себе си.

# 51
  • sofia
Моя мечта е да се науча, да не съм толкова емоционална и да съм по-спокойна. С една дума да не ми пука толкова много за всички и за всяко нещо. Да се науча да приемам нещата, както например моята майка, която е страхотен пример за мен. Благодаря.

# 52
  • Пловдив
Да сваля излишните килограми

# 53
Да отделям повече време за разходки из природата, които знам, че ми се отразяват благоприятно, но за които имам все по-малко време.

# 54
  Като всяка жена искам да се оттърва от част от излишните килограми, но също  така да се науча да отстоявам себе си .

# 55
Да отделя повече време за себе си и за външния си вид .

# 56
Да се опитам да съм малко по - спокойна, и да го давам малко по - лежерно.

# 57
  • Пазарджик
Да съм по спокойна и да намеря начин да бъда над нащата. И да не влагам във всяко нещо толкова емоции.

# 58
  • Разпиляна във въображението
Да сваля излишните килограми и да намеря онова състояние на духа, който ще ми позволи да не се ядосвам за глупости!

# 59
Да се науча да плувам.

Общи условия

Активация на акаунт