Готови ли сте за промяна? Включете се в нашата #SwitchToDove мисия!

• 18 037
  • 459
  •   1
Отговори
# 60
Доста се изпотявам и се надявам Дав да ми помогне с качествени продукти. Имам доста килограми за сваляне и се старая да успея с тази промяна.

# 61
Много искам лазерна епилация на подмишници зоната, за да не се занимавам с тази досадна процедура Simple Smile
За съжаление в населеното ми място го няма този вариант.

# 62
  • Сф
Искам да бъда по стриктна в спазването на здравословен режим на живот и хранене. Както за мен ,така и за цялото семейство. И повече спорт, че все няма време . А всичко е въпрос на нагласа и приоритети.

# 63
Искам да намаля стреса в ежедневието си, да не бързам непрекъснато, да не върша по сто неща едновременно, да имам повече свободно време, което да използвам за себе си.

# 64
  • София
Да се чувствам по-уверена и спокойна,защото   в последно време съм в някаква дупка.

# 65
Да сваля излишните килограми и да имам повече свободно време.

# 66
Да започна да тренирам у дома.

# 67
  • Плевен
Да намирам повече време за себе си, и за любимите ми занимания...

# 68
Искам да сваля 5 кг и да запазя теглото си. Simple Smile

# 69
  • софия
Да казвам не!

# 70
Искам да бъда по-постоянна в начинанита си, най-вече спортните такива...

# 71
  • Sofia, Bulgaria
Искам да имам воля и постоянство да сваля излишните килограми по здравословен начин.

# 72
Аз ако знаех какво искам, нямаше да съм жена Joy
Предполагам да си намеря здравословно хоби, което да постигне необходимите физически и емоционални липси.

# 73
Да отделям повече време за женски глезотиики и да успея да сваля останалите килограми от бременността.

# 74
  • София
Бих искала малко да отслабна, да се стегна и да вляза пак във форма! Искам и повече време за процедурки да имам, но с тази втора работа...

Общи условия

Активация на акаунт