Златна есен вън царува, МАЙ-ско бебче в мен к

• 11 862
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте!
Мария не се показваше до 8-ия месец чак /срамежливка/. Чак в 8-ия ми казаха, че ще е момче  Rolling Eyes Та аз и сега не се надявам да ми кажат със сигурност пола, затова не се настройвам. А иначе тази формула ми изчисли правилно. Макар че и на формули и таблици за определяне на пола не вярвам.
И аз имам още малко фолиева, ще си свърша опаковката и приключвам. Витамини не знам дали ще пия, каквото каже доки. Първия път съм изпила всичко на всичко една опаковка Матерна. Аз съм малко против синтетичните витамини.
gmsvetla, Осцилококцинума е напълно безвреден. Не се притеснявай да го пиеш. Аз в момента се профилактирам с него, заедно с Мимито. По една доза седмично пием.
Майче, моля те, скъпа, тук сме се събрали всички със слаби сърца в момента. Какви са тез красоти, какви са тез вкусотии, недей така, че трябва да се тича до сладкарницата.

# 166
да си призная, аз пък нямах търпение да изчета обясненията по тая таблица. така че не знам вярна ли е или не е. много ми е сложно да смятам и да пиша.

# 167
Здравейте момичета!

Аз по-малко пиша, защото няма нищо ново при мен.  Tired Все още  Sick с пълна сила и наистина съм на ръба на енергията си. Като изцеден портокала се чувствам и нямам никакъв апетит, от всички храни ми се гади.... Не знам, до кога ли?!?
А и много работа имам та трябва да съм стегната и енергична... хммм, е дано мине скоро, сигурна съм в това. Само го очаквам този момент с голямо нетърпение....  Rolling Eyes

Добре дошла мида и дано тези контракции отминат бързо и бебето да е наред! Мисли позитивно!
Майче, добре че апетита ми липсва иначе щях да оближа монитора....  Wink

За лекарствата, аз пия едни витамини за бременни, които ми ги даде гинеколожката тук. Не мисля че ги има в БГ, но те са и витамини и минерали и разни други неща... и май цялата бременност трябва да ги пия.

Лека и усмихната седмица на всички!
  bouquet

# 168
elph-че, абе кво става с теб бе - няма ли да ти минава вече  ooooh!

# 169
Еми хайде да минава.... и аз за това се моля...  Praynig но поне знам, че с всеки изминат ден съм един ден по близко до това отново да съм нормален човек..

# 170
  • София
elph Още малко ти остава, стискай ние сме с теб  Hug Hug Hug

# 171
Момичета,
 имате  ли си 'дневник на бременността"? newsm78 Или нещо подобно където да си пишете как се чувствате , какви хапчета пиете, дали сте имали някакви болчици и тн? newsm78

# 172
Здравейте мили май-чета! Казвам се Милена и съм от София, съвсем нова съм във форума. Ще ми е много интересно да обменяме опит и инфо през останалите месеци. Термина ми е за 21 май . На всички пожелавам лека бременност и здрави и хубави бебчета!! Wink

# 173
elph, за твое успокоение има едно поверие, според което колкото по-тежка бременност караш, толкова по-лесно ще родиш. Дано се опрaвиш съвсем скоро и усетиш предимството на втория триместър.
звездичка, идеята с дневника е много сладка, убедена съм че мога да намирам 5 мин на ден за да запиша какво ме вълнува:) Това обаче няма да намали споделянето ми на всички подробности с таткото на бебето, и с майка ми, и с приятелките ми...
mylene, добре дошла мила.  Hug Радвам се че имам именячка тука във форума. На 8ми имаме имен ден, Архангел Михаил, аз винаги го празнувам:D

# 174
mileeenka, eeee разбира се -  то говоренето не влиза  в сметката! Hug
Обаче това записване няма да се заличи с времето.... защото все пак ни предстоят още по големи събития... Thinking

# 175
Добре дошла, Милена!!! Пожелавам ти приятни емоции с нас във форума и лека бременност!

Хм, аз нали ви писах, че в събота съм на консултация, но само ми направиха картон...нищо друго:( на преглед и изследвания съм чак на 5.12!! Тогава ще е и БХС. И сега се чудя, как толкоз време няма да се гледам и т.н. на 5.12 ще съм в 17 седмица...верно, че (да чукна на дърво) нямам проблеми досега, не съм повърнала нито веднъж и тем подобни, ама ми се струва много далечно:(Sad

Може ли да кажете какво е усещането при контракциите????? как да ги разпознаем, ако ги имаме???

10х

# 176
Момичета,
 имате  ли си 'дневник на бременността"? newsm78 Или нещо подобно където да си пишете как се чувствате , какви хапчета пиете, дали сте имали някакви болчици и тн? newsm78

аз най-важните неща си ги записвам в електронния овулационен календар на зачатие, ама мялко не си подхожа и се чудя къде ли??? тези бебшки дневници имат ли място за бременност?

# 177
  • София
Добре дошла mylene    bouquet

# 178
Добре дошла, Милена!!! Пожелавам ти приятни емоции с нас във форума и лека бременност!

Хм, аз нали ви писах, че в събота съм на консултация, но само ми направиха картон...нищо друго:( на преглед и изследвания съм чак на 5.12!! Тогава ще е и БХС. И сега се чудя, как толкоз време няма да се гледам и т.н. на 5.12 ще съм в 17 седмица...верно, че (да чукна на дърво) нямам проблеми досега, не съм повърнала нито веднъж и тем подобни, ама ми се струва много далечно:(Sad

Може ли да кажете какво е усещането при контракциите????? как да ги разпознаем, ако ги имаме???

10х

а всъщност откога не са те гледали на ехограф???

а пък за контракции не се замисляй бе!!! я - няма сега да се ровиш и чудиш дали усещаш туй или онуй  Naughty мисли позитивно, а ако имаш конкретни оплаквания, не чакай следващия преглед, а се ходи директно веднага на лекаря
 Peace

bouquet

# 179
Последния път, когато са ме гледали беше 17.10... и ми казаха, че всичко е наред...но може да скокна само за един ехограф, да знам че мърда...поне:))))

Общи условия

Активация на акаунт