Хитринки за всякакъв случай - 29

• 50 410
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Аз не смея в миялна - моят има и негледжосани части (дъното) и ме е страх да не попие от миещия препарат.

# 91
  • Пловдив
Моят е целият неглиджосан, даже изцяло (3 години си търсих такъв, който нито отвън, нито отвътре да е глиджосан) - мия го само в миялната. След това задължително съхне на перваза в кухнята поне седмица (югозападно изложение) и чак тогава прибирам в шкафа (даже и в момента е там, но няма да го прибирам, че ММ ще готви утре боб).

# 92
  • София
В миялната , с Фейри Платинум + .
На нормалната програма .
И аз така. И имам негледжосани части (дъното от външната страна). И да попие препарат, толкова рядко го ползвам, че няма да ме отрови.

# 93
Момичета, дайте идея как да се омекотят втвърдените ми като камък току що изпрани дънки. От зара са и платът си беше по-плътен още като ги купих, но като ги изпрах и след като изсъхнаха супер много се втвърдиха. Не мога да ги нося направо.

# 94
  • На брега на реката
Изглади ги, но преди това ги смачкай хубаво! Нека ютията да е на най-висока степен и с пара на max!

# 95
Аз бих ги напръскала с разтворен омекотител и бих изгладила с пара 🤗

# 96
Моля, кажете как перете одеалата от Джъмбо/ Пепко. Да, много да меки, но страшно натежават, когато се намокрят. Вероятно за това е условието да не се перат в перална машина. Но пък иначе много ми тежат да ги пера и цедя на ръка. Дали ще е оправдано да се занесат на ХИМ.чистене?

# 97
Oт какъв тип са?

# 98
  • София
Моля, кажете как перете одеалата от Джъмбо/ Пепко. Да, много да меки, но страшно натежават, когато се намокрят. Вероятно за това е условието да не се перат в перална машина. Но пък иначе много ми тежат да ги пера и цедя на ръка. Дали ще е оправдано да се занесат на ХИМ.чистене?
Имам такива от Т-Маркет. Пера едно по едно, на къса програма. С едно одеяло е ок в пералнята.

# 99
Големите пухкавите? Пера си в пералнята и си суша в сушилнята без пукнато угризение Simple Smile Имам еденично от джъмбо и еденично поларено от работа и влизат и двете. Двойното супер мъхесто от джъмбо влиза самичко. Пералнята е 5 кг, сушилята 7.

# 100
Аз пера одеала Шаги, също в пералнята. Едно по едно, моята пералня е 7 кг.
Пробвала съм и на ръка, но нямам нерви да ги цедя.. Освен това, не мога и да се справя така добре в изпирането.

# 101
Имах малка сладка кокетна табуретка към тоалтетката си. От скоро обаче си взехме зайче и то скача навсякъде, дори и върху нея. И се изпишка. Та взех и изпрах табуретката, обаче за нещастие я сложих на слънце да изсъхне. И понеже на есенното слънце става бавно, взех че я оставих за повече от ден. Сега цялата е жълта... Как мога да я оправя? Или е безвъзвратно? Под текстилният плат има дунапрен, ако е от значение...

# 102
Аз понякога, когато не си суша бели маратонки правилно ми се е случвало да остават жълти контури. Със следващата пералня и правилно третиране, всичко изчезва.

# 103
Да, аз я изпрах на ново и то с белина, но ефекта бе да се обели дървесината...😶 Въобще със сухо пране дали ще се получи и какъв препарат да търся?

# 104
Смачках една голяма капсула Омега 3 и получих едно мазно миризливо петно на чисто новите ми дънки. Моля за съвет!

Общи условия

Активация на акаунт