Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 153
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Тра-ла-ла
Поръчките може ли да са с доставка до офис на Спиди?

# 181
Поръчките може ли да са с доставка до офис на Спиди?

Може! Аз давам служебен адрес, но почти винаги ги оставят в офиса на Спиди до фирмата.

# 182
  • Тра-ла-ла
Мерси...че се замислих, а вече пуснах 2 поръчки...

# 183
Винаги до офис пускам, защото куриерът на Спиди идва следобед, а обикновено аз съм нетърпелива и отивам сутринта да взема.
Ако нещо размислиш, на имаш опция Отмени поръчка, също и от сайта на  Спиди пренасочване от адрес към офис безплатно.

# 184
Аз обикновено ги пускам до вкъщи и после пренасочва, ако не ми е удобен часа за доставка.

# 185
От вчера пор.си оставих два скъпи пуловера - по 17лв.- на такава цена ги поръчах мин.седмица/мн. меки, удобни, отговарят си на размера, стоят по тялото/следват тялото /изчерпани са в сайта- още вчера ги нямаше, само един размер от зеления имаше.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 0/5241668/1707052
 днес има нова пратка, но още не съм я взела, там е халатът за 13 лв.

# 186
  • София
Аз поръчвам до автомат на Спийди. Народът във Фантастико ме гледа все едно пускам ракета в космоса. А е толкова удобно - работят до 23 ч., не се редя по опашки.

# 187
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B5%D0% … 2/5292518/2257693
Този комплект има ли го някой?... Дали е само полар или е по-дебел и има подплата?

# 188
Вчера пуснах 2 поръчки,но само за едната получих СМС за регистрирана.В сайта и на двете пише поръчката е получена.Според вас дали ще получа и двете,ако не как да се свържа за информация?

# 189
  • Пловдив
И аз имам смс само за едната ми поръчка, трябваше ли да ги пусна от два акаунта?

# 190
Аз поръчвам до автомат на Спийди. Народът във Фантастико ме гледа все едно пускам ракета в космоса. А е толкова удобно - работят до 23 ч., не се редя по опашки.
Дай разбираеми указания как си взимаш  пратки от автомат Спиди Simple Smile Не съм ползвала
Аз не зная дали имам наблизо, но живея до мол, така че,вероятно, трябва да има някъде наблизо...

# 191
  • София
Дай разбираеми указания как си взимаш  пратки от автомат Спиди Simple Smile Не съм ползвала
Аз не зная дали имам наблизо, но живея до мол, така че,вероятно, трябва да има някъде наблизо...
Когато пратката е получена в автомата, със СМС изпращат 10-цифрен ПИН код. Самият екран те насочва, въвеждаш кода, после плащаш с карта (дава ти бележка) и когато приключиш, автоматично се отваря едно отделение и си взимаш пратката.
Ето списък на автоматите в София, над тях има клипче как се прави: https://www.speedy.bg/bg/automats-information?city=68134&formToken=APTfalse

# 192
Ходих до мега мола, очаквано е 3 за 4 промоцията. Аз  обикаля сума време да избера нещо в магазина.

# 193
Получих халата- мек е, но дойде намачкан и сгъван в плика като от дете, на цвят е пепеляво лилав избеляло и има висящи конци. Повечето найлонови опаковки и стоките в тях са видимо отваряни и небрежно сгънати, ОБАЧЕ, пижамата, халатът, худито и гащите си заслужават намалената цена. Няма да ходя до никакъв реал маг.,защото не съм в състояние да прибера по шкафове и гардероби  вече накупените неща. Да не говорим за плачевното състояние на картата ми, ами и като ме питат вкъщи - К'во е това сега... Аз да се чудя къде да се крия....  И без друго чакам още пратки и още куриери, и...

# 194
  • Пловдив
И моят бял пуловер беше в разпрана опаковка, ама с етикет...а пакета така беше опакован и мяткан, че за малко да се изсипят дрехите по буса на Спиди Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт