Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 158
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
И моето килимче пристигна в потресаващ вид - смотано на топка в скъсана торба. Но е хубаво и ще го оставя.

# 196
Вероятно изкл.много бързат и не сгъват, не подреждат, не оглеждат върнатите стоки. Разработиха се тея от уайкики, само че...как стои въпросът с връщането сега, някой да се похвали, че бързо са му върнали парите???? аз чакам и не ми е ясно дали са направили превод или само са отразили в профила наличието на сума за превод

# 197
Аз най-после вчера си получих превода, който според тях беше изпратен на 16.10.2021 г. след мнооого разговори и имейли. При това връщането беше в период преди това усилено пазаруване. Сега ако се наложи пак да връщам, направо не ми се мисли каква каша ще е.
Преди време поръчах от товакилимче на редовна цена и много ми хареса. Много е мекичко. После изчезна от сайта, но сега поръчах още едно на 18,99 лв. както и одеала на 12,24 лв. Дано ги изпратят.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 17:55 от Мари-ана

# 198
Пратките ви от четвъртък имат ли движение, на моята не пише нищо, а преди почти веднага пращаха товарителница?

# 199
  • Тра-ла-ла
Пратките ви от четвъртък имат ли движение, на моята не пише нищо, а преди почти веднага пращаха товарителница?
2 поръчки имам от четвъртък. Статус "поръчката е получена". Толкоз.

# 200
Мерси, явно ще са бавни този път, дано само няма липсващи продукти

# 201
Моята от 20 ноември, вчера тръгна. Статус /в карго/. А е само един артикул.
А от 18 ноември я получих на 25 ноември.

# 202
И аз съм с две поръчки от четвъртък, на които статусът е "получена". Очаквам по- голямо забавяне на доставките.

# 203
  • There I was on a July morning
Здравейте, досега не съм пазарувала онлайн от Уайкики и имам нужда от помощ.
Има ли секция с дрехи за тийнейджъри, каквито има във физическите магазини? Не намирам такива в сайта.

# 204
Здравейте, досега не съм пазарувала онлайн от Уайкики и имам нужда от помощ.
Има ли секция с дрехи за тийнейджъри, каквито има във физическите магазини? Не намирам такива в сайта.

Здравейте, има дрехи за деца до 14 г. Според ръста и размерите, може да опитате с мъжката номерация размер S например. Има доста изгодни неща в момента на сайта, макар че доста от тях са вече изчерпани.

# 205
Миналата седмица поръчах спално бельо със Снупи за детето. Начисли ми такса доставка 1.90лв
Вчера поръчах още един единичен комплект и нямаше доставка. Досега всички чаршафи и кърпи от сайта съм одобрила. Нямаше обаче домашни пантофи с моя размер. 😊

# 206
  • Пловдив
Заради ЧП няма доставка.

# 207
Домашни чехли вземам вече само от Лена велур. Естествена кожа са, мога да покажа и снимки, понеже миналата седмица купих 4ри чифта. Дамски чанти и колани само от там вземам. Всичко е естествена кожа. Имам чехли на 2г и са и правни в пералня, все още в експлоатация. Имат сайт, но лично на мен ми е много посен. Аз вземам на място от фабриката им.

# 208
  • There I was on a July morning
Здравейте, има дрехи за деца до 14 г. Според ръста и размерите, може да опитате с мъжката номерация размер S например. Има доста изгодни неща в момента на сайта, макар че доста от тях са вече изчерпани.
Благодаря, но аз се интересувам за над 14-годишен. Исках нещо по-младежко да взема, не точно от мъжките, но ще разгледам там, може да намеря нещо подходящо.

# 209
Благодаря, но аз се интересувам за над 14-годишен. Исках нещо по-младежко да взема, не точно от мъжките, но ще разгледам там, може да намеря нещо подходящо.

В мъжката колекция има предостатъчно спортни и спортно-елегантни тийнейджърски модели.
Аз днес поръчах за моя син, който също е на 14, но е в мъжката серия, понеже е 180см ...
Ще видим обаче дали съм уцелила размерите...

Общи условия

Активация на акаунт