Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 161
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Моят син носи с от мъжките, 175, 60кг. Дрехите им са широчки. Когато носеше 160 от детската,взимах ххс,после около 170 хс. От синсей взимам 28 или с, от х и м с или м и т.н. тоест мъжко и детско се застъпват като размери малко. Така е и в други магазини.

# 211
Здравейте! Дали мога да върна стока купена от магазина, но в друг град?

# 212
Да, без проблем, ако имате касов бон.

# 213
Здравейте, за връщането да попитам - срока за връщане е 2 седмици от датата на получаване, нали така. Не от датата, на която съм поръчала
И още един въпрос - ако в сайта задам връщане, веднага на същия ден ли трябва да отида до офис на спиди или може на следващия ден?

# 214
Здравейте, за връщането да попитам - срока за връщане е 2 седмици от датата на получаване, нали така. Не от датата, на която съм поръчала
И още един въпрос - ако в сайта задам връщане, веднага на същия ден ли трябва да отида до офис на спиди или може на следващия ден?
Срокът за връщане, при поръчка онлайн, е 14 дни, считано от датата, на която е получена пратката. Няма проблем днес да се попълни онлайн заявка за връщане, а да се занесе няколко дни след попълването й, точно по този начин постъпих и всичко беше наред, бързо ми възстановиха сумата.

# 215
  • София
В петък направих 2 поръчки и за втората не ми даде с наложен платеж, а трябваше да е през картата.
Иначе чакам общо 3. И още 2 от НМ.....после има да връщам, защото съм поръчала 2 якета и 3 клина, да си харесам по едно

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 17:15 от Cuckoo

# 216
Аз чакам 2 от 25.11, не са чули засега. За момента още са на поръчката е получена. Но нищо повече. Хубаво поне че ги пуснах с НП да не ме е яд.

# 217
  • София
Аз чакам 2 от 25.11, не са чули засега. За момента още са на поръчката е получена. Но нищо повече. Хубаво поне че ги пуснах с НП да не ме е яд.
И моята поръчка от 25-ти все още е със статус "получена".

# 218
От 23.11 чакам възврат на пари- превод по сметка,според сайта уж са преведени, но ги няма в картата. Днес се наложи да върна още нещо за 13 лв.
От 25.11 и аз имам малка пор., все още е необработена.
Имам чувството , че пак ще се излагат с парите и ще лъжат, че междунар.преводи изисквали поне 10 дни.
Много са трудни за изтърпяване тези!

# 219
Искам си парцаляка преди пролетта Joy
Вероятно няма все още как да поръчат достатъчно куриери около Черен Петък.

# 220
  • София
Аз си я анулирах моята току-що. Реших, че не ми трябват тези неща. По-добре, че ги замотаха. 🤣

# 221
  • Бургас
И аз май ще отказвам палтото. Не можах да го видя и меря в магазин, а като си представя колко време ще ми връщат парите, ако не го харесам...

# 222
Аз обърках темите и питах в тази за Черния петък, но как става анулирането на поръчка докато статуса е все още Подготовка? Не мога да се ориентирам в техния сайт..

# 223
  • Бургас
Под статуса на поръчката пише "отмяна".
Липсва ли, значи вече не можеш да я отмениш.

# 224
Поръчка от 24.11 е опакована
От 25.11 едната е в обработка, другата още чака.
Побързайте с отмяната Confused, ако не я искате

Общи условия

Активация на акаунт