Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 174
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Аз имам СМС днес за пратка от 25-ти...

# 256
  • Бургас
Моята от 25 я изпратиха в сряда. Виждам, че е в Бургас вече, но нямам смс и може би няма да ми я доставят днес.

# 257
А имахте ли движение в профила? Моите седят на получени от тогава. Малко се притеснявам дали ще получа нещо.

# 258
Имаше движение, да

# 259
Днес получих една поръчка от 25/11, имам друга със статус "опакована". Всеки път след като изпратя куриера, получавам смс, че поръчката ми е доставена и ми става смешно. Какъв е смисълът на това? Да светне лампа, ако евентуално някой друг я е получил вместо мен?

# 260
  • Пловдив
Едната ми поръчка вече е в куриер, втората (първа по хронология) от снощи е със статус опакована. Не са ми спешни, само споделям информация. 😃

# 261
Днес получих една поръчка от 25/11, имам друга със статус "опакована". Всеки път след като изпратя куриера, получавам смс, че поръчката ми е доставена и ми става смешно. Какъв е смисълът на това? Да светне лампа, ако евентуално някой друг я е получил вместо мен?

Смисът е в това, че може да оцените куриера.

# 262
Не е така, защото не е смс от Спиди, а от LCW - "Здравейте! Бихме искали да ви уведомим, чв Вашата поръчка номер ХХХХХХ вече е доставена. Насладете се!- LCW.com." 
И за да не е само спам в темата - получих покривката с рибите https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LCW-HOME/%D0%BA%D1%8 … B0/4283935/688759 - колко я дебнах, хареса ми десена, но материяъа е тънка почти тензух. Другото е детски дрехи - стават.

# 263
  • Пловдив
Дали ще има пак зареждане и намаление?

# 264
Поръчката ми е от 25.11 пише, че се обработва.
И получих SMS, че е изпратена.

# 265
  • София
Моята поръчка от 25.11 още вчера дойде. Какво толкова интересно сте поръчали, че ви се бавят поръчките 😊

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 20:28 от brayan__

# 266
Моята от 25 едва вчера помръдна и вече е “ опакована”.

# 267
В едната ми поръчка има шапка за 2.09лв, а в другата пуловер за 4лв Sunglasses Пуловера уж пътува, а шапката още я опаковат Joy

# 268
В едната ми поръчка има шапка за 2.09лв, а в другата пуловер за 4лв Sunglasses Пуловера уж пътува, а шапката още я опаковат Joy

И аз понякога пускам подобни за около 10 - 15 лв и са ми най-любими. Joy Последно една раничка за мен, а после комплект шал и шапка за баткото.
Но през последния месец имам и 3 поръчки за по 100 лв...Confused Поне 90% от коледните подаръци ги взех оттам.

# 269
Чак ме е срам да кажа колко пари дадох за поръчки от сайта. Бяха единични бройки и бързах да пусна поръчка. Пък и нали имаше БД. Бях мушнала такава шапка в едната поръчка и се оказа доста добро попадение. Синът ми и съученикът му много я харесаха, свети и в тъмното. Понеже детето много я хареса и искаше и той, а 2лв къде не съм дала, та му поръчах за него.

Общи условия

Активация на акаунт