Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 178
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Едната ми поръчка е с яке, другата с пуловери, ама ще си мръзна явно Grinning

# 271
Едната ми поръчка е с дрешки за малкия, а другата за мен и каката. Първата поръчка е все още на приета, втората вече се опакова.

# 272
Получих имейл от тях с код за 10% отстъпка. Предполагам, че на всички, които са поръчали са пратили.

# 273
  • Пловдив
Да, и аз получих код, срокът му е дълъг,  можеи да го ползвам. Поръчката ми не помръдва от "получена".

# 274
Нямам аз код Scream

# 275
И аз нямам код, а имам поръчка от 16.11 (дори я бях забравила), сега я проверих - още се обработва.

# 276
И аз имам код за поръчката ми от 25.11, която си стои получена в сайта. Аз и не бързам особено, че прекалих с поръчките, миже да се забавят още 4-5 дни да взема следващата заплата Grinning

Иначе се надявам поне всичко, което поръчах, да бъде налично. При миналата поръчка, едва след като я изпратиха, ми писаха, че две от нещата ги няма, и мъжа ми се ядоса, че и двете бяха за него Grinning

# 277
Нямам код за поръчките от 25 и 26-ти. Някои от нещата бяха за подаръци и се наложи в последния момент да измислям друго. Миналата година за възстановени със закъснение пари ме компенсираха с код 25%. Сега за две немалки суми, които върнаха след 40 дни, няма код за компенсация на изгубеното време в телефонни разговори.

# 278
Моята от 25 едва вчера помръдна и вече е “ опакована”.
И сега получих смс , че е доставена днес.
Явно имат бъг в сайта.

# 279
И аз нямам код.

# 280
Очарована съм и от този пуловер
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 0/5111096/1690575
Взех М и е съвсем Ок за моя размер хс., не стои оувърсайз. Много мек, лек и топъл. И наистина ефектен.
Наистина си е тото и при тях с размерите.

# 281
Много е красив пуловерът. Честито :Д
Моята поръчка с якето се обработва. Разгеле ..
Поръчах и някои пуловерчета, обаче се метнах на XS, без да меря. Този ми се вижда мъничък и обмислям да отменя поръчката, все още си е на получена Grinning
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 0/5087997/1707560

# 282
И аз имам код, обаче сега тръгнах да пускам пак поръчка с още подаръци и ако приложа кода ми начислява доставка. Ако махна кода имам безплатна доставка над 65 лв. GrinningТоест, не съжалявайте, че нямате код.

# 283
  • София
И аз имам код, обаче сега тръгнах да пускам пак поръчка с още подаръци и ако приложа кода ми начислява доставка. Ако махна кода имам безплатна доставка над 65 лв. GrinningТоест, не съжалявайте, че нямате код.
Това заради спадането на сумата под 65 лв. ли се получава? И при по-големи суми ли има доставка?

Моята поръчка е от 26-ти и все още е само получена. Имам и бутон за отказване. Изпратиха ми код като извинение. Платила съм с карта. Да не би код да има само за предплатените, а за тези, които са с наложен платеж да няма?

# 284
Имам код поръчката ми е с наложен платеж.

Общи условия

Активация на акаунт