Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
И аз имам код, обаче сега тръгнах да пускам пак поръчка с още подаръци и ако приложа кода ми начислява доставка. Ако махна кода имам безплатна доставка над 65 лв. GrinningТоест, не съжалявайте, че нямате код.
Това заради спадането на сумата под 65 лв. ли се получава? И при по-големи суми ли има доставка?

Моята поръчка е от 26-ти и все още е само получена. Имам и бутон за отказване. Изпратиха ми код като извинение. Платила съм с карта. Да не би код да има само за предплатените, а за тези, които са с наложен платеж да няма?

Не, и в двата случая сумата ми беше над 65лв. Нещо пак са умували програмистите. Grinning

# 286
  • София
Не, и в двата случая сумата ми беше над 65лв. Нещо пак са умували програмистите. Grinning
Дано оправят проблема, докато дойде ред на моя код. Joy

# 287
Нямам код, нямам и поръчка дошла. Но май днес са започнали да я обработват. Това , че не са ми пратили код , а и са ме забавили....ще им мисля отмъщение, че да ме запомнят ....Simple Smile

# 288
# 289
  • Бургас
И аз нямам код. А поръчката ми си стои пристигнала в офис от вчера сутринта. Дано в понеделник ми я донесат.

# 290
На 25ти направих три отделни поръчки. Нито една не е пристигнала, някоя от вас с такъв проблем 🙄

# 291
Аз
Едната наложен дойде,една с наложен и една олатена- нищо

# 292
И моята от 25ти е в офис на Спиди, от 26ти още е само получена.

# 293
На 25ти направих три отделни поръчки. Нито една не е пристигнала, някоя от вас с такъв проблем 🙄
И аз така. Стоят от четвъртък със статус „опаковани“.
Не знам дали, сайтът дава вярно статуса.

# 294
И аз така. Стоят от четвъртък със статус „опаковани“.
Не знам дали, сайтът дава вярно статуса.
При мен две са опаковани, една карго...
Просто не е сериозно. Явно ще ги изпращат по отделно, а трите са на 25ти поръчани 🙄
То нито код имам за отстъпка, нито нищо. Има ли някакъв мейл да питам какво става? Трябваха ми подаръците за утрешния празник, но уви...

# 295
И моите, от 25-ти само получена, от 28-ми обработва се (само 1 артикул) , код нямам изпратен.

# 296
Да им пишем, че си искаме кода. Simple Smile Моята се обработва,опакова, но не е изпратена.

# 297
Изпратили са ми поръчката от 25.11.2021 г., направих я към 18 часа.

# 298
Аз не поръчах на черен петък, че нямах време. Днес минах през МОЛа(Плевен) и си взех две пуловерчета по 10-11 лв. Има плащаш три, взимаш 4 и се възползвах. Детското беше много обрано, но съм доволна, че ме съм тръгнала да поръчвам детски пуловери, че масово са къси с дълги ръкави.

# 299
  • Пловдив
Преди малко получих смс и за двете ми пратки, че утре ще са в офис на Спиди, а едната още е със статус пакетирана. Така, че не може да им се разчита на информацията в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт