Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 193
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Изобщо не може да се разчита на сайта. Предната ми поръчка от по миналия четвъртък получена, все още се обработва при тях. Аз даже вече забравих за нея. Снощи дойде смс да си чакам днес двете поръчки. Едната се води карго, а другата получена още Joy

# 301
Снощи получих смс, че днес ще доставят 2 пратки, а в сайта и двете са със статус опаковани.

# 302
Дойде една пратка, повечето неща са попадения, само два чифта дънки са малки и връщам. Вярно, 6 лева символична цена, но няма какво да ги правя. Когато ми върнат парите, тогава.

# 303
  • София
Аз имах 2 поръчки - едната дойде, другата "обработва се"...
Код нямам,

Имам да връщам един клин. В плика имах товарителница за връщане, но пише ваучер за връщане. Трябва ли да правя нещо допълнително или само с този документ + фактурата и формуляра отивам в Спиди. Трябва ли през сайта пак да отбележа, че връщам продукт?

# 304
Пак има БД.

# 305
Аз имах 2 поръчки - едната дойде, другата "обработва се"...
Код нямам,

Имам да връщам един клин. В плика имах товарителница за връщане, но пише ваучер за връщане. Трябва ли да правя нещо допълнително или само с този документ + фактурата и формуляра отивам в Спиди. Трябва ли през сайта пак да отбележа, че връщам продукт?

Аз правя заявка за куриер като посочвам номера за връщане, който започва с RV...... Снимам си формуляра за връщане и пазя товарителницата от Спиди. През сайта попълвам също формуляра + банкова сметка/понеже обикновено плащам с НП./

# 306
  • София
Dareland,  благодаря че сподели за БД днес 🤗

# 307
Хора, имам за връщане артикул и като направя завка за връщане през сайта, не ми приема айбана по никакъв начин, иска да въвеждам само цифри, а моя си има и букви. Как да се справя с това? Може ли просто да върна в Спиди артикула с формата за връщане и ваучера за връщане, които дойдоха с пратката, без да правя заявка в сайта?

# 308
Може, а айбана в мейл

# 309
Охх, аз си поиграх малко повече и се получи.
Ето от тази страница взех данните, които ми трябваха за банката.https://bgpochivnidni.eu/bic-kodove/
Иска се името на банката на латиница и тогава дава възможност да се въведе айбана както си е с букви и цифри.
Може да е полезна информация за някой Simple Smile
Допълвам, че получих код за връщане след одобряване на връщането, с който не знам какво да правя. Може би се очаква да го искат в Спиди?

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 15:42 от **happy**

# 310
някой с млад и много слаб тийн ги иска все пак Simple Smile

# 311
**happy**, преди малко им се обадих по телефона и им продиктувах номер на поръчката и банковата сметка,  те ще ми попълнят заявката за връщане, тъй като поръчката ми стои на "опаковани", а вече е при мен и искам да я върна, а като не й променят статуса не мога да попълня онлайн заявка за връщане. Казаха ми, че срокът за връщане вече е променен от 14 на 30 дни, считано от датата на получане на пратката.

# 312
Днес пристигна поръчка от 25.11, с голямото дълго яке. Много хубаво стои, доволна съм. Едни дънки, няколко хавлии, чаши и шапка. Писах им днес имейл, че са ми начислили доставка на вчерашната поръчка, която е за 85 лв и дори с ваучер за 10%, който уж е с безплатна доставка.
Много са зле, все нещо им е бъгаво по сайта. Сега влезнах да видя дали има намалени боксерки, че мъжа ми каза, че иска и пуснах поръчка за 30 лв с безплатна доставка. CloseGrinning

# 313
Днес пристигна поръчка от 25.11, с голямото дълго яке. Много хубаво стои, доволна съм. Едни дънки, няколко хавлии, чаши и шапка. Писах им днес имейл, че са ми начислили доставка на вчерашната поръчка, която е за 85 лв и дори с ваучер за 10%, който уж е с безплатна доставка.
Много са зле, все нещо им е бъгаво по сайта. Сега влезнах да видя дали има намалени боксерки, че мъжа ми каза, че иска и пуснах поръчка за 30 лв с безплатна доставка. CloseGrinning
А това дълго яке лекичко ли е или си тежи?

# 314
Викам си да ви покажа дънките, които излезнаха 13 лв, много ми харесват. А за един от коментарите от описанието направо щях да събудя детето от смях Joy

Е, не съм супер мършава, но ще си ги нося.
Изпрах якето и дънките и ми миришат неприятно. Надявам се с времето тази миризма да изчезне.
[/b]
А това дълго яке лекичко ли е или си тежи?

Не е много дебело. По-скоро е леко предвид дължината му.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 22:52 от Merveilleuse.

Общи условия

Активация на акаунт